Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzeko'nun geleceğini düşünmüyorum ben, Avrupa kupalarına katılan takımlardan birine gider muhtemelen. Gelirse çok iyi olur ama sanmam ya, Liverpool falan istiyorsa eğer.

Dzeko gelmez daha doğrusu getiremez bu yönetim. Yoksa Dzeko Galatasaray'ımıza kurban olsun

Yalnız Almanya'ya ne oldu arkadaş. Baya düşüşteler gibi. 2014 DK Almanya nerede şimdi ki nerede...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Deniz Kadah olmazsa Edin Dzeko'ya yönelecekmiş Dursun. Emrah olmazsa Feghouli ile görüşmeler başlar.

milliyete göre 1+1 yılıllığına kiralama söz konusu.corriella della seraya göre dzeko evet demiş.

Bırakın kap açıklaması bir futbolcuyu Florya'da görmediğim taktirde inanmam geleceğine bu yönetim varken.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bosnanin 23 numarasi iyi djurevic galiba adi
ince topcu

Škrtel Reis çok iyi oynuyor
Çok istiyorum Stopere

Oo Torresi istemeyenlere sene başında da Gomeze laf ettiniz Umut müstehak size acıtasyonu firar etmiş gene.

Arkadaş Gomezle Torresin yakından uzaktan alakası yok ha bu demek değil ki Torres kötü oyuncu iyi adam CL finaline çıkan takımın as forveti.

Lakin 32 yaşında bizim Avrupa cezası bitene kadar 34 olur biz Avrupaya gittiğimizde ise iş görmez.

Sadece bonservisi yok diye senelik 3.5 verip zaten birini alsak Torresin iki senelik ücretini bonservis olarak veririz diyenler var da alışmıssınız yaslanan oyuncudan para kazanmamaya , 26 lık birini alsan 29 unda bile satarsın

Anlamıyorum Melo Torres diyenleri ya , bu adamları bu sene alsan Avrupaya cıktığında 34-35 yasına geliyor , o ara yeni yapılanma mı yapıcaksın tekrar , maksimum 27 lik birini alıp düzen kurma fırsatı varken gene küçük düşünüp anlık heves kovalıyoruz.

Zamanında da bunu yapıp Töre varken Olcanı aldık şimdi biz elimizden çıkarmaya uğraşıyoruz onlar 15 den aşağı satmamaya
Bu konudaki en mantıklı yorum..

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dzeko gelmek istiyor diyorlar. Yahu Dzeko neden gelmek istesin? Cidden mantıklı bir izahı yok yani :)

Şu soruya mantıklı bir cevap verecek olan var mı? Neden bize gelmek istesin Dzeko?

nöbeti diri tutmak lazım arkadaşlar.hangi haber olursa paylaşıcaz...

Dzekoyumu alacakmış dursun. Yav güldürmeyin arkadaşlar. Dzeko dursunu görünce türkiyeye daha tatile bile gelmez. Ha gelirse bu ligde çok iş yapar o ayrı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt