Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzeko iyi güzel olur da ne diyipte getireceksin? Akhisar'a, Konya'ya karşı Ziraat'teyiz mi diyeceksin?

Dursun yüzünden hayal bile edemiyoruz ki sizde haklısınız geçmez bu nöbet

Gecen sene ibram bu sene dzeko olacak galiba....inanmayın arkadaslar

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu dursun kac aydır takıma hoca bulamadı ne dzekosu kampa hocayı yetiştirirse dua edin transferleri gectim zaten

Avrupa'nın olmaması GS için önemli değil zaten adamlar bizim ertesi sene avrupa'da olacağımızı biliyorlar.

Önemli olan Türkiye'ye gelmeye ikna etmek...

BJK, FB kimi ikna edecekse GS markası daha iyilerini hayli hayli ikna eder.

Liverpool vs takımların istediği haberleri doğruysa sanmıyorum 2 senelik vaatle buraya geleceğini.

Orası öyle tabii.

Ama Türkiye'ye gelmeyi kabul ederse olur. ŞL'nin çok önemli olduğunu sanmıyorum 1 sezon için.

Ontiveronun durumunu Drogbaya sormak lazım dün güzel bi gol atmış fiziği de güzel şuan

Orası öyle tabii.

Ama Türkiye'ye gelmeyi kabul ederse olur. ŞL'nin çok önemli olduğunu sanmıyorum 1 sezon için.

Boşnak olduğundan ülkeyi dert etmez, herşey bizim kulüpte bitiyor. Bu sezon Dzékomuz olsaydı şampiyonduk vesselam.

800 bin opsiyonu var alırlar sormaya gerek yok

ben burda kalması için dedim.

20 yaşındaki adamı sadece geri düşülen 3 maçın 80. dakikalarında oyuna alarak çöp muamelesi yaptı medya , taraftar da ayak uydurdu.Dany ve Umut Gündoğanın olduğu kampa adamı almadılar bile

Dzeko Roma da deli etti beni, Umut gibi kacirdi.

Dzeko 25 gol, Podolski 15 gol, Sinan 15 gol, Sneijder 10 gol, Selçuk 10 gol (9 penaltı) atar. 70-80 gole ulaşırız bu hücum hattıynan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt