- 2 Temmuz 2011
- 140.164
- 60.241
- 5.628
ben geldim : )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşgeldin Sergen yok mu bir haber.ben geldim : )
şimdi açıyorum konuları : )Hoşgeldin Sergen yok mu bir haber.
Parker ile daha geçen hafta kontrat uzattılar Mainz da, bunun bir de abisi vardı bir ara iyi çıkış yapmıştı ama şimdi nerede hic bilmiyorum. Kiesewetter'i tanımıyorum, Green iyi velet Bayern de oynama şansı yok yine ya kiraya yollarlar ya da satarlar bir sene daha Bayernin A2 takımda oynamak istemez herhalde.
Ona çökmek gerek de alamayız yav, Klinsmanm milli takıma da çağırdı. Bayern yazın geri alma opsiyonu ile satar onu muhtemelen zamanında Emre Can da olduğu gibi.
Kiesewetter'i izledin mi nasıl o, free agent miş herif bu yaz.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
La Gazzetta dello Sport gazetesinin haberine göre sarı kırmızılı ekip, 28 Mayıs Cumartesi günü Dzeko’nun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede Galatasaray’ın Dzeko’ya yıllık 4 milyon Euro’luk bir teklif sunduğu iddia ediliyor.
Kulübü Roma ile pazarlıklar ise henüz başlangıç aşamasında. Sezon başında Dzeko’ya 15 milyon Euro bonservis ödeyen başkent ekibi, oyuncuyu bu fiyatın altına satmayı düşünmüyor. Galatasaray ise oyuncuyu kiralama niyetinde.
Gazete, haberinde Dzeko’nun önümüzdeki günlerde Romalı yöneticilerle bir araya geleceğini ve bu görüşmeden çıkacak sonuca göre Galatasaray’ın teklifine cevap vereceğini yazdı. Ayrıca Dzeko ve ailesinin İstanbul’a gitmeye pek sıcak bakmadığı belirtildi.
Bu sezon 39 maçta görev alan 30 yaşındaki forvet 10 gol atma başarısı gösterdi.
ajansspor çevirmiş haberi : )
kiralık gelecek arkadaşlar,bonservis zor : )
iyi nöbetler :-)La Gazzetta dello Sport gazetesinin haberine göre sarı kırmızılı ekip, 28 Mayıs Cumartesi günü Dzeko’nun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede Galatasaray’ın Dzeko’ya yıllık 4 milyon Euro’luk bir teklif sunduğu iddia ediliyor.
Kulübü Roma ile pazarlıklar ise henüz başlangıç aşamasında. Sezon başında Dzeko’ya 15 milyon Euro bonservis ödeyen başkent ekibi, oyuncuyu bu fiyatın altına satmayı düşünmüyor. Galatasaray ise oyuncuyu kiralama niyetinde.
Gazete, haberinde Dzeko’nun önümüzdeki günlerde Romalı yöneticilerle bir araya geleceğini ve bu görüşmeden çıkacak sonuca göre Galatasaray’ın teklifine cevap vereceğini yazdı. Ayrıca Dzeko ve ailesinin İstanbul’a gitmeye pek sıcak bakmadığı belirtildi.
Bu sezon 39 maçta görev alan 30 yaşındaki forvet 10 gol atma başarısı gösterdi.
ajansspor çevirmiş haberi : )
kiralık gelecek arkadaşlar,bonservis zor : )
şeref aydın dönse keşke foruma : )iyi nöbetler :-)
biz kiralık olarak düşünüyoz dzekoyu : )Roma, Dzeko verso il Galatasaray per 2 milioni | Voglia di Roma
dzeko icin 20 milyon istiyorlarmis.dombiya'yı alalım
biz kiralık olarak düşünüyoz dzekoyu : )
Galatasaray'dan Man City'e yeni teklif - Transferler 1 sene daha kiralıyomuşuz denayeri.