Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parker ile daha geçen hafta kontrat uzattılar Mainz da, bunun bir de abisi vardı bir ara iyi çıkış yapmıştı ama şimdi nerede hic bilmiyorum. Kiesewetter'i tanımıyorum, Green iyi velet Bayern de oynama şansı yok yine ya kiraya yollarlar ya da satarlar bir sene daha Bayernin A2 takımda oynamak istemez herhalde.

Ona çökmek gerek de alamayız yav, Klinsmanm milli takıma da çağırdı. Bayern yazın geri alma opsiyonu ile satar onu muhtemelen zamanında Emre Can da olduğu gibi.

Kiesewetter'i izledin mi nasıl o, free agent miş herif bu yaz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

yok yaw izlemedim hicbirini sadece greeni biliyorum usmntden
izleyen var midir diye yazdim. alman 2. takimlarinda iyi topcular vardir heral sinan ayarinda

La Gazzetta dello Sport gazetesinin haberine göre sarı kırmızılı ekip, 28 Mayıs Cumartesi günü Dzeko’nun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede Galatasaray’ın Dzeko’ya yıllık 4 milyon Euro’luk bir teklif sunduğu iddia ediliyor.
Kulübü Roma ile pazarlıklar ise henüz başlangıç aşamasında. Sezon başında Dzeko’ya 15 milyon Euro bonservis ödeyen başkent ekibi, oyuncuyu bu fiyatın altına satmayı düşünmüyor. Galatasaray ise oyuncuyu kiralama niyetinde.
Gazete, haberinde Dzeko’nun önümüzdeki günlerde Romalı yöneticilerle bir araya geleceğini ve bu görüşmeden çıkacak sonuca göre Galatasaray’ın teklifine cevap vereceğini yazdı. Ayrıca Dzeko ve ailesinin İstanbul’a gitmeye pek sıcak bakmadığı belirtildi.
Bu sezon 39 maçta görev alan 30 yaşındaki forvet 10 gol atma başarısı gösterdi.

ajansspor çevirmiş haberi : )

kiralık gelecek arkadaşlar,bonservis zor : )

La Gazzetta dello Sport gazetesinin haberine göre sarı kırmızılı ekip, 28 Mayıs Cumartesi günü Dzeko’nun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede Galatasaray’ın Dzeko’ya yıllık 4 milyon Euro’luk bir teklif sunduğu iddia ediliyor.
Kulübü Roma ile pazarlıklar ise henüz başlangıç aşamasında. Sezon başında Dzeko’ya 15 milyon Euro bonservis ödeyen başkent ekibi, oyuncuyu bu fiyatın altına satmayı düşünmüyor. Galatasaray ise oyuncuyu kiralama niyetinde.
Gazete, haberinde Dzeko’nun önümüzdeki günlerde Romalı yöneticilerle bir araya geleceğini ve bu görüşmeden çıkacak sonuca göre Galatasaray’ın teklifine cevap vereceğini yazdı. Ayrıca Dzeko ve ailesinin İstanbul’a gitmeye pek sıcak bakmadığı belirtildi.

Bize kiralık vereceklerine bonservisiyle satarlar bi takıma.Bu adamın piyasası var hala.Balo gelir belki kiralık.

iyi nöbetler :-)

feghouli cezayir basınına göre tottenhama gitmiş

Bursaspor hamzanın ceylanı için belirlenen 50 bin euro opsiyonu kullanmadı!

Kiralık olayınadeli oluyorum bonservisle alın 3 4 tane mevki adamı bitsin bizim ihtiyacımız kule gibi bir santrafor ve kanat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt