- 2 Temmuz 2011
- 140.164
- 60.241
- 5.628
şahane valla : ) puel gelsinbir tane yazı okudum ********************* gazetesinde. Hoşuma gitti açıkçası. Puel'e sıcak baktım o yazıyla. Linki burda: Galatasaray kiminle çalışmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şahane valla : ) puel gelsinbir tane yazı okudum ********************* gazetesinde. Hoşuma gitti açıkçası. Puel'e sıcak baktım o yazıyla. Linki burda: Galatasaray kiminle çalışmalı
![]()
![]()
Koy stopere bu iki canavarı 3 yıl kafan rahat olur.
Renktaş kim bu yukarıdaki
engin bekdemir yolda da,irfan can olayı da ciddi galiba.keşke alsak : )----------------------Muslera(Cenk)--------
Linnes(Sabri)--Chedjou(Agger)--Denayer(Balta)---Carole(Tellles)
-------------Alex Song(Melo)-----Selçuk(İrfan Can)------
Ben Arfa(Sinan Gümüş)----Sneijder(Ricky Alvarez)--------Podolski(Bruma)
-------------------------------Balotelli(Famara)-----------
Şu kadroyu kurabilsek keşke![]()
Ulan adamı sezon arasında biz istedik basında bu kadar kıymete binmedi dün maçta iki hareket yaptı yazmadıkları takım kalmadı.
Renktaş kim bu yukarıdaki
Muhtemelen rike kalcak bence fatih terim falan gelmicekse rike kalsın zaten en azından takıma alıştı gençlerle arası iyi
Buyur![]()
bu kim yaw
Dzeko bitti mi
Dzeko bitti mi
Koy ön liberoya bu canavarı... Sözleşmesinin bitmesine 6 ay var. Sıkı pazarlıkla al R.Kazan'dan 5 yıl kafan rahat.
![]()
Tuzlu mu geldi o zaman git Totteham Spurs'dan kirala Etienne Capoue'yi aynı etkiyi yapmasa da o da bu ligde direk sivrilir.
![]()