Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dediğim adamları gençken almak imkansızdı gerçi hala genç sayılırlar ama gözden düştüler kimisi para uğruna kariyerini yaktı kimisi gittiği takımda dikiş tutturamadı. Öyle atla deve değil bunları almak.

Mvila süper olur song iyi oyuncu ama mvila kadar tatmin etmez beni bu arada melo da hiç fena görünmüyor hala fit durumda az paraya alternatif olarak yada selçuk kızının yerine gelirse hayır demem

Mvila süper olur song iyi oyuncu ama mvila kadar tatmin etmez beni bu arada melo da hiç fena görünmüyor hala fit durumda az paraya alternatif olarak yada selçuk kızının yerine gelirse hayır demem

Bana kalsa Song mu Melo mu? deseler her türlü Melo derim bu yaşına rağmen. Adam bu ligin en iyi ön liberosundan 6 ay daha genç. Takımı biliyor taraftarı biliyor uygun maaşla (max 2 milyon euro) gelecekse her türlü alırım.

Dzeko transferinde fikret başgan dan yardım talep etmeliyiz gomez gibi beleşe kiralatabilir bize dursunu aşıyor bu iş hairy cund bana katılıcaktır..

Bana kalsa Song mu Melo mu? deseler her türlü Melo derim bu yaşına rağmen. Adam bu ligin en iyi ön liberosundan 6 ay daha genç. Takımı biliyor taraftarı biliyor uygun maaşla (max 2 milyon euro) gelecekse her türlü alırım.
Koy yanına koşucak daha fit bir adam melo sana müthiş katkı verir kanatlarında dinamik olucak işte o zaman uçarız

Melo = piskolojik üstünlük aksini iddia eden varsa curlingle ilgilensin

kadroda kaliteli oyuncuların ne kadar az farkında mısınız?
tonla 5 kuruş etmez adamımız var

tarık Mahkto
jose
donk
sabri
semih
olcan
yasin
umut
eray

emrah başsan'a burun kıvırıyorsunuz ama şu adamların çoğundan iyidir. Kaldı ki bu adamların hepsi gidip daha kalitelileri gelmeyeceğine göre bundan az daha iyi olan oyunculara bile razı olacağız.

dzeko için istanbula sıcak bakmıyor haberi yalan.delice bi fikir diye geçiyodu,italya basınında.çılgınca buluyolarmış,mario gomez gibi yeniden doğabileceği düşünülünce.

Koy yanına koşucak daha fit bir adam melo sana müthiş katkı verir kanatlarında dinamik olucak işte o zaman uçarız

Melo = piskolojik üstünlük aksini iddia eden varsa curlingle ilgilensin

Melo öyle doğru ama yanına selçuktan daha iyisi lazım selçuk eskisi gibi değil melo ile uyumu iyide olsa çok geri pas yapıyo

Sampaoli haberleri cogalmaya basladi. Bence yeni TDmiz olabilir. Yanliz bu Adam tek forvet oynatmiyor diye biliyorum.

Şu an başımızda Dursun Özbek olmasa derdim ki Fatih Hoca ile anlaştı o yüzden TD konusunda gelişme olmuyor. Kesin hoca gelecek ama turnuva var o yüzden açıklayamıyorlar. Fakat işin içinde Dursun denen yalancı olduğundan hala hiçbir teknik adama teklif bile götürmediğini düşünüyorum.

Bu dursun bu transfer döneminide Geçen seneki gibi yaparsa o meymeletsiz suratını afiş yaptırıp bütün istanbul sokaklarına yapıştırıcam özellikle direklere dursun senin çapın bukadar.

Cjs8bugVAAEELaw.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt