Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Song bitik o beğenmediğimiz Selçuk'tan da bitik vaziyette West Ham'ı takip etmediysen bilemezsin. Melo ondan çok daha diri durumda ve kat ve kat daha yetenekli. Önceki mesajları okuduysan zaten Selçuk yerine konuşulduğunu anlarsın. Maaş konusuna gelecek olursak 2 milyondan aşağı bir rakama imza attırmak zor ama senin yeteneksiz forvetin 2 alıyorsa Melo 4 almalı bu adalet sisteminde...

Song'un durumunu net bilmiyorum. Oynamiyor fazla. Melo durağan oynuyor. 3 sene önce olduğu gibi değil. Defansin içine gömülüyordu son sene. Song olsun illa demiyorum. Melo 2milyon eurodan aşagi istemezse gelmesin zaten. 32-33 yaşinda adama servet ödeyecek halimiz yok. kötü örnek emsal olmaz. Umut'unda gitmesi lazim. Bize yeni kanlar lazim. Gençleşmemiz lazim.:)

Emrah başsanın mevki kanat bizde bruma , sinan , poldi , yasin var emrah hangilerinden iyi ?

birincisi poldi kanat değil forvet oynamak istiyorum dedi ve oynuyor.
ikincisi bruma'nın ne oynadığı tartışılır, potansiyelinin binde birini sahaya yansıtsaydı şimdi kral olurdu
üçüncüsü bana yasin deme, 6 aydır küfür ede ede yoruldum

Son düzenleme:
Selçuk'un 3 milyon kazandığı ortamda melo 1.2 milyona gelecek ?

Yanlişa yanlişla mi örnek veriyorsunuz Fatih Bey. Selçuğun aldiği para fazla zaten. 32-33 yaşinda adama paralarimi akitalim. Bu saatten sonra herhangi bir yerde bu yaşta bir adama Hangi takim 2 milyon euro ve üstü verir. arap ve Çinlileri saymiyorum. Lütfen kendimize gelelim Fatih Bey.

birincisi poldi kanat değil forvet oynamak istiyorum dedi ve oynuyor.
ikincisi bruma'nın ne oynadığı tartışılır, potansiyelinin binde birini sahaya yansıtsaydı şimdi kral olurdu
üçüncüsü bana yasin deme, 6 aydır küfür ede ede yorumdum

1.Poldinin asıl mevki kanat forvet oynuyorum dedi veya oynuyo farketmez forvet alınınca mecbur kanata geçicek
2.Brumadan iyi mi şimdi emrah bana onu söyle benim sorum o
3.Yasin tamam oda kötü ama oda anadolu topçusu aynı emrah gibi elimizde zaten 1 tane varken neden 2.yi alıp başımıza bela ediyoruz.

Başıma birşey gelmeyecekse ne Dzeko ne Torres ne Song ne Meloyu istiyorum. Eğer illa isimli birini alacaklarsa stopere yıldız alsınlar Premier Ligten. Skrtel mesela , Agger de olabilir. Ben Arfa , Diarra falan alabilirsen hadi kısmen bonservissiz formda.

Elinde Sinan Gümüş , Linnes , Carole ve tanınmış da olsa Denayeri kazandıran scout ekibin var yürüsene ordan , gene komisyonla bizi batıracak yıldız isimlere ne gerek var. İyi gençler bulup çöpleri gönder şu Muslera Podolski Linnes Carole Sinan Bruma Telles üstüne inşa et minimum ilk ikiye oynarsın zaten.

Ama şu yerli seviciliğini bi bırak arkadaş

Agger 2 senedir Premyer Ligte oynamıyor

1.Poldinin asıl mevki kanat forvet oynuyorum dedi veya oynuyo farketmez forvet alınınca mecbur kanata geçicek
2.Brumadan iyi mi şimdi emrah bana onu söyle benim sorum o
3.Yasin tamam oda kötü ama oda anadolu topçusu aynı emrah gibi elimizde zaten 1 tane varken neden 2.yi alıp başımıza bela ediyoruz.

1.poldi kanatta şuan ki etkinliğinin onda birini verir.
2.şuan ki oyunuyla brumadan iyi (özelllikle fizik,birebir mücadele)
3.anadolu topçusu dediklerin dışında gidip hajrovic gibilerini alacak adamlar dolu yönetimde.
4.fikir benim yargılar tarzda yazma kardeş, ben dile getiririm katılırsın katılmazsın beni bağlamaz.

Song'un durumunu net bilmiyorum. Oynamiyor fazla. Melo durağan oynuyor. 3 sene önce olduğu gibi değil. Defansin içine gömülüyordu son sene. Song olsun illa demiyorum. Melo 2milyon eurodan aşagi istemezse gelmesin zaten. 32-33 yaşinda adama servet ödeyecek halimiz yok. kötü örnek emsal olmaz. Umut'unda gitmesi lazim. Bize yeni kanlar lazim. Gençleşmemiz lazim.:)

Ben zaten önerdiğim bir adam değildi Melo... Konu Song'dan açılınca o gelsin daha iyi dedim. Ben M'vila veya Capoue'yi alalım dedim önceki mesajlarda.

Fakat içinde bulunduğumuz şartlar ortada eğer birini alamayacaksak Melo atlasın gelsin ve onun oynadığı futbol 2 milyon eder dünyanın her yerinde.

: ) beniteze nerdeyse 6,5 milyon avro veriyoduk : )uefa tepemizde olmasa parayı saçacaktık.ayrıca kaynak uğur karakullukçu.

Beniteze bişey demem o komisyondu zaten ama emre mora anca 2 milyon teklif etmişizdir biz onlarda kabul etmedi gidip donka saçtık sonra parayı

Son düzenleme:
Emre fenere haberi ne zaman çıkacak diye merak ediyordum.haaaa .uyumaya devam fener taraftarını .büyük başkan olur yakında azize tekrar.haaa gelmez ama gelirse Türkiye ye kendi gelişimi güme gider.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adam dün gece parladı,gece yarısı görüşmüşler hemen : )yersen..

Poldi'nin asıl yerini herkesi biliyor ama o bölgede başka bir yıldızımız var. Belki Sneijder "cam" olarak oynuyor ama Sneijder olmasa çekeceksin "cf" Poldi'yi, önüne de sağlam hareketli bir forvet sonra izle futbol şölenini.

Yanlişa yanlişla mi örnek veriyorsunuz Fatih Bey. Selçuğun aldiği para fazla zaten. 32-33 yaşinda adama paralarimi akitalim. Bu saatten sonra herhangi bir yerde bu yaşta bir adama Hangi takim 2 milyon euro ve üstü verir. arap ve Çinlileri saymiyorum. Lütfen kendimize gelelim Fatih Bey.
Melo üst seviye oyuncu kariyeri ile.
Milyon altında oynamaz. O türoyuncular karşılamayoruz diyorsan bir şey demem.
O zaman donk veya kapalı kutu potansiyeli gençleri alacağız ucuza.

Ben zaten önerdiğim bir adam değildi Melo... Konu Song'dan açılınca o gelsin daha iyi dedim. Ben M'vila veya Capoue'yi alalım dedim önceki mesajlarda.

Fakat içinde bulunduğumuz şartlar ortada eğer birini alamayacaksak Melo atlasın gelsin ve onun oynadığı futbol 2 milyon eder dünyanın her yerinde.

Capue'yi biz alamayiz gibi. Gelmesini isterimde o adam gelmez. M'villa'nin bonservisi yok gibi duruyor. Boşta ise hemen alalim.:38573:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt