Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roma, Antonio Rüdiger in opsiyonu nu kullandi ve 9 milyona transfer etti.

"Biz var Dzeko'ya 15 m Euro vermek

Ben var error vermek..."

Bu kadarda sallanmaz arkadaş.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Başkanımızın gönlünden 15 milyon kopmuş vermiş size ne oluyor lan

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala hayal dünyasında olanlar var burada. Yok Dzeko yok Alex Song falan. Koskoca Galatasaray eriyip bitiyor. Emrah Başsan,Engin Bekdemir, Emre Güral'lardan bahsediyorlar.
Bu adamlar eldekilerden çok kötü olmayabilir ama yeterli mi?
Emrah Başsan, Emre Çolak'tan fazla ne verecek?
Engin Bekdemir'in Jose Rodriguez'den farkı ne?
Yada Emre Güral, Sinan Gümüş'ten daha mı iyi?
Gerçeklerle yüzleşme zamanı artık. Bunu 2 yıl önce söylediğimde beni bjkli ilan etmişlerdi. Sonuç ortada. Bjknin Samet Aybaba ve sonrasında Önder Özen ile yaptığını yapmalıyız. Genç, potansiyeli olan gurbetçi oyunculara ağırlık vermeliyiz. Yabancı konusunda etikete değil fayda-maliyete ekseninde hareket etmeliyiz. Hoca seçiminde yarışmacı olmasından ziyade öğretici hocaları bulmalıyız. Bunları yaparken emin olun bu sezondan daha kötü olmayız ama ısrar edersek 2-3 sezon sonrasında hem genç hem potansiyelli hemde uyum sağlamış bir kadromuz olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sonra da bjk gibi 10 yılda bir şampiyon oluruz nasıl olsa bjk rn iyisini bilir

Biz asla küçülmeyle başarı arayan bir kültüre sahip olmadık ki emrah yılda 100k euro ya oynucaksa emre ye 5 katını verceğime ona veririm daha iyi engin de aynı şekilde ucuz olur o da tarık dan çok katkı verir bu hamleler gayet mantıklı

Her gurbetçi sinan gibi değil ayrıca almanlar oyuncuyu buraya yollamıyolar kendileri sindirip kullanıyorlar örnek hakan calhanoğlu zamanında alamadık ucuza şimdi min 30 m

Dzeko gibi düşüşte ama klas topçular almalıyız scout transferi olmuyor kim gelse harcadık tabi genç isim de lazım ama carole gibi ucuza ve az beklentili olmalı ki aynı carole katkısı alalım

Ha yabi dursun dan hiç ümidim yok savunmuyorum da onu ama fiko yu övenleri anlamıyorum yani rakipsiz ligde şampiyon oldu diye atiba ya Y.toure oğuzhan a iniesta muamelesi yapmak saçma

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo az önce İtalyan bi basıncının " Melonun Galatasaraya dönmek için " haber yolladığı iddiasını yalanlayan bi tweeti retweetledi haberiniz olsun

Song dehset olur

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Aspor geçen sene çok iyiyidi transfer haberlerinde

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geleneksel Alex Song G.Saray'da haberleri başlamıştır h.o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt