Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Song defansın heryerinde oynar maaşının selçuğu geçiceğini düşünmüyorum bence başarılı olucaktır ,ben geleceğine inanmıyorum o ayrı konu

c4f7f99ad5-11575.png
[/URL][/IMG]

Kur şu kadroyu arkana yaslan keyfini çıkar sezon boyunca...

Doumbia song alınsın slimfit formaları giydirelim bruma telles sinan denayer derken tabanca gibi takım oluruz birde stoper geldin mi bu takımı dursun bile durduramaz

Melo'ya sakın benzetmeyin Song'u. Melo hiçbir zaman hırsını isteğini kaybetmedi. Ayrıca yılın bidonu seçilmesinin nedeni 25 milyon euro transfer olmasıydı. Yoksa o kadar da kötü performans sergilememişti. Melo kendini kontrol altında tuttuğu zaman koy Barça'nın ön liberosuna sırıtmaz. Dünya'nın sayılı defansif ortasahaları arasındadır. Hem ayağı düzgün hem de çok yumuşak bilekleri var + bir de hırçın ve sert oyunu en iyi oynamayan adamlardan. Song asla bu seviyeye gelemedi şimdi de bitti zaten yanına pas veremiyor.

Chedjou ve Yasin'in gittiği gün bayram edicem burada. Umarım bu transfer dönemi defolup giderler.

Chedjou ve Yasin'in gittiği gün bayram edicem burada. Umarım bu transfer dönemi defolup giderler.

ched-semih'in durdugu her gün zarar. sat ikisini al kamil glik'i savunma beton olsun.

yasin-olcan-umut-rodrigez-tarık-donk'ta anadolu takımlarıyla takasta kullanılmalı.

yasin-olcan-rodrigez=visca

tarık+umut+donk=eren derdiyok.

Bu dursundan transfer mi bekliyorsunuz. Benim hic bir beklentim yok maalesef. Abv.

ched-semih'in durdugu her gün zarar. sat ikisini al kamil glik'i savunma beton olsun.

yasin-olcan-umut-rodrigez-tarık-donk'ta anadolu takımlarıyla takasta kullanılmalı.

yasin-olcan-rodrigez=visca

tarık+umut+donk=eren derdiyok.

Kamil glik icin en az 10m isterler, UEFA mevzusu varken 10m bir oyuncuya vermek ne kadar dogru? Hele ki bir defans oyuncusu icin

Finansal olarak kotu giderken, 10m bir oyuncuya vermek baya bir luks degil mi? Sneijder'e bile okadar vermedik, 10m ile 3-4 tane oyuncu alirsin

kardesim neden vermiyecen? diyorumki aynı mevkideki oyunculardan kazanacagın parayla aynı mevkiye adam alacan iste.

en ciddi sorunumuz savunma. kamil glik + a.song ile tüm savunma sorumlarını cözersin.

sağlamda bir santrafor ile kanat lazım işte.

Melo'ya sakın benzetmeyin Song'u. Melo hiçbir zaman hırsını isteğini kaybetmedi. Ayrıca yılın bidonu seçilmesinin nedeni 25 milyon euro transfer olmasıydı. Yoksa o kadar da kötü performans sergilememişti. Melo kendini kontrol altında tuttuğu zaman koy Barça'nın ön liberosuna sırıtmaz. Dünya'nın sayılı defansif ortasahaları arasındadır. Hem ayağı düzgün hem de çok yumuşak bilekleri var + bir de hırçın ve sert oyunu en iyi oynamayan adamlardan. Song asla bu seviyeye gelemedi şimdi de bitti zaten yanına pas veremiyor.

İtalyan futbolu bidon dostum. Melo'yu bidon ilan etseler ne olur.

İlk 11de Sabri'yi göremiyorum ??? Reis 1 sene daha kalıyor linnes de kalacağına göre yeni bir x kişiyi Oraya yazmak ütopik oluyor . Seneye kadro kurarken Sabri banko yazın .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kargalar Demirören'den sonra resmen çağ atladı fiko ile . Boş konuşuyor hep ama icraatta yapıyor . Sağ beki de aldı oh , ilerisi zaten iyi kaldı sol bek ve 1 stoper ona da iyi alırlar . Ulan kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi bunların böyle mantıklı şeyler yapacağına . Olay zaten ba ve kazma atınç'ı pahalı satmalarıyla başladı

Kargalar Demirören'den sonra resmen çağ atladı fiko ile . Boş konuşuyor hep ama icraatta yapıyor . Sağ beki de aldı oh , ilerisi zaten iyi kaldı sol bek ve 1 stoper ona da iyi alırlar . Ulan kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi bunların böyle mantıklı şeyler yapacağına . Olay zaten ba ve kazma atınç'ı pahalı satmalarıyla başladı

adam duygusal yaklasmıyor. demba ba bizde olsa, satılamaz die twiter'ı patlatırdık, sattık gitti gomez'i aldı.

yerinde olsam töre'yi 14-15 m euro teklif geldi ise 1 dakika kulüpte tutmazdım, deli para.

keza oguzhan'a 25 veren varsa sat gitsin.

kriz ortamından böle cıkarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt