Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimsenin uctugu yok pato dzeko alex song vs düşüşteki oyuncular bunları dursun bile alır merak etmeyin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geçen sezon aldığımız gibimi? O herif bunların menajerinden gün bile alamaz bırak transfer etmeyi.Onun çapı emrah başsan filan işte

bakıyorum edin dzeko söylendileri m vila lar falan sonra dönüyorum bakıyorum Dursun Başgana beni bir gülme alıyor akıllara zarar.

Elindeki çöpleri göndermeden nereye alıyorsun. Bu adamların min yıllık 3 milyon avro sabit alacağı aşikar. Bu şekilde uefaya vadedilen zarar tablosunu rahatlıkla ilk seneden aşarız.

Dursun Özbek vizyon yoksunu beceriksiz geri zekali Forumda gecen isimlere bak. :-)

Ya sen hamite yata yata 3 mln vermişsin dzekoya mı vermiceksin 65 mln maaş butcesine ok demiş uefa problem yok uc oyuncu 9 mln yapar yıllık kiralama falan 15 mln euro 20 mln euro butce var desek ıvır zıvır donk yasin para edenleri sutla en az 10 mln euroluk transfer hakkın kalır ffp abartılıyor ilk 2 ye gircek takım yapamazsan esas o zaman ffp seni bitirir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Para var mı: yok
Şapiyonlar ligi var mı:yok

Becerikli sempatik başak yönetici var mı:yok
Niye transfer hayalleri kuruyoruz anlamadım

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tükürük olayı dogru cıkmıs ya la ayran yalanını hangı hıyar attı ortaya

Transfer dönemi baslamadan sergen 50 futbolcu transfer etti bize

Sabri yine floradan çıkmıyor resmi sitedeki fotoğraflara göre. sözleşmesi uzamıştır

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek ümidim... Dursun berki anlamıştır küçülerek bu borç yatağından çıkamayıp ...aksine tam mahvoluruz diye

Berki bu sene daha farklı transfer politikası izleyebiliriz.

Yahut Hamit,Donk ve Sabri gitse bile... Dzeko ve Pato maliyeti nin en azından yarışı rahat çıkar.

Tek ümidim... Dursun berki anlamıştır küçülerek bu borç yatağından çıkamayıp ...aksine tam mahvoluruz diye

Berki bu sene daha farklı transfer politikası izleyebiliriz.

Yahut Hamit,Donk ve Sabri gitse bile... Dzeko ve Pato maliyeti nin en azından yarışı rahat çıkar.

Berk kim

yarın huzur evi tayfası hocayı açıklayacakmıs

ortada hiç isim yok

muhtemelen riekerenkle devam edecek armutlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt