Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
31 yaşında adam be Alper, herif gide gide düşüyor. Adam son kontratına imza parası + bi de Türkiye olduğu için hayvan maaş istiycek. Ne zaman çıkıcaz bi bu döngüden?
Direk katki verecek en az 2-3 oyuncu sart ama toplaminda 6-7 transfer desek bunlarin hepsi genc olamaz.

Diarra hala suanki klas Fransa da Milli takimda oynuyor, orada oynayan adam bizde de rahat oynar. Bonservisi de elinde, tabiki maasini bilemem ama yillik 2 milyon euro ya gelecekse hic de fena olmaz.

Direk katki verecek en az 2-3 oyuncu sart ama toplaminda 6-7 transfer desek bunlari hepsi genc olamaz.

Diarra hala suanki klas Fransa da Milli takimda oynuyor, orada oynayan adam bizde de rahat oynar. Bonservisi de elinde, tabiki maasini bilemem ama yillik 2 milyon euro ya gelecekse hic de fena olmaz.

Milli takımda yok artık, Schneiderlin'i aldılar yerine.

Bütün futbolcular 18 olsun demiyorum tabi de tecrübeli adam olsun Sneijder gibi de bu adamın fazla teknik bi özelliği yok, workrate bunun özelliği. Real'den o şekilde yollanmıştı Rusya'ya, sonrasında pek takip etmedim ama Marsilya da bununla devam etmek istemiyorsa workrate'i yaşla düşüyor diyedir. Alonso Khedira gibi özellikleri olan bi adam diil bu.

Bundan sonra son kontratını yapıcak.

Marsilya kotu sezon gecirmis olabilir ama Diarra bireysel olarak cok iyi bir sezon gecirdi, ondan dolayi da milli takima cagrildi ama dun sakatlanip kadrodan cikarilmis. Diarra bizim orta sahamizi 2-3 sene ust seviye'ye tasir, atiba 33-34 yasinda ama bjk'in orta sahasini resmen tek basina temizliyo, genc oyuncular alinmasi lazim, takim genclestirilmesi lazim ama bonservisi elinde olan bir yildiz varsa hic dusunmeden alacaksin, cunku boyle oyuncular sana her turlu katki saglar ama adam 10m ceza aldigi icin çin'e de gidebilir.

Son düzenleme:
Milli takımda yok artık, Schneiderlin'i aldılar yerine.

Bütün futbolcular 18 olsun demiyorum tabi de tecrübeli adam olsun Sneijder gibi de bu adamın fazla teknik bi özelliği yok, workrate bunun özelliği. Real'den o şekilde yollanmıştı Rusya'ya, sonrasında pek takip etmedim ama Marsilya da bununla devam etmek istemiyorsa workrate'i yaşla düşüyor diyedir. Alonso Khedira gibi özellikleri olan bi adam diil bu.

Bundan sonra son kontratını yapıcak.
Sakatlandi son anda ondan yok yoksa Schneiderlin kadroda yoktu. Kendi istegiyle ayriliyor benim bildigim Marsilya dan. Bu adam bence 2 yil oynar bizde. Tabiki daha genc oyuncu isterim ama bazi kritik bolgelere performans > yas diye bakarim on libero icin de boyledir mesela. Baska oyuncular i da takip etmek lazim ama uygun bir teklife evet derse Diarra ya hayir demem.

Hamit,Sabri,Emre gitti (Dursun yine bi salaklık yapıp sözleşme yenilemezse)

Umut'un talipleri olduğu söyleniyor gerekirse üzerine 500 bin euro verip yollanmalı.
Yasin,Olcan,Donk,Tarık,Eray döverek yollanmalı.

Selçuk,Semih her türlü kalır boşuna yorum yapmayalım.

Rodriguez kiralanmalı ( Başka bir kulübe giderse bonservisinin yüzde 30'unu Real'e ödemek durumundayız. En azından 21 yaşında ve çok fazla forma şansı bulmadı. Bulduğu zamanda vasatın altında kaldı ama belki patlama yapıp Real opsiyonunu kullanırsa 10 milyon euro'ya geri alır)

Denayer 1 yıl daha kiralanmalı.

Gelelim kiralık oyunculara

Bruma,Telles takımda kalmalı. Dzemaili duruma göre kalabilir.
Umut Gündoğan gitmeli.
JPK Floryanın yakınından bile geçmemeli.
Salih Dursun Trabzon'a postalanmalı.
Sercan Yıldırım Bursa'ya satılmalı.
Furkan Özçal gitmeli.
Endoğan Adili bunun olayı nedir bilen yok.
Berk İsmail Ünsal izlemedim yetenek var mı bilmiyorum ama Sinan bile daha yeni 11'e girmeyi başardı bu çocuğa şans verilir mi zor gözüküyor.
Oğuzhan Kayar izleyen var mı bilmiyorum durumu belirsiz.
Ontivero MLS'yi takip etmiyorum durumu hakkında bilgim yok.

Görüldüğü üzere kadro planlaması yapmazsak işimiz çok zor.

Dzeko zorunlu kiralama ile alındı yani bi nebze şimdi al sonra öde gibi

Şimdi de satmak istiyorlar aynı inter Shaqiri gibi

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anladım.

Shaqiri demişken, Shaqiri Stoke'da mutsuzmuş. bjk falan diyorlar.

Keşke sulansak. Belki kiralama vs durumları olabilir.

BJK-Denayer haberleri çıkarsa şaşırmayın.

Hatta FB de ilgilenecektir muhtemelen.

Seneye stoper ikilimiz Denayer-Vermaelen olsa çok hoş olurdu

Birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar milli takımda

------------------------Muslera-------------------

Linnes--------XXX-------------XXX--------Carole

---------------XXX------------Selçuk------------

Sinan----------------Sneijder----------------Podolski

-----------------------XXX-----------------------

Cenk, Telles, Hakan, Semih, Bilal, Bruma, Dzemaili, Trn. Kanat, Trn. Santrafor, Trn. Sağbek, Trn. Ortasaha

4 ilk 11, 4 yedek transferi yapacağız. Büyük paralar harcamaya gerek yok. Stoperlerden birisi tecrübeli isim olsun yeter.

Gidecekler: Tarık, Sabri, Chedjou, Donk, Yasin, Olcan, Hamit, Emre, Umut vb.

şu yazdıklarını bizim yönetim bilmiyordur işin berbat tarafı bu

Sadece bizim kulübe has bir olay

9cf81fda3ca1b7d816832e05a851afc3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

riekerink le devam etmeliyiz Kupada feneri yenerek bir sene şansı haketti bence.

Nasuhi Sezgin: Teknik direktörümüz 1 Haziran'da yapacağımız Sportif AŞ yönetim kurulu toplantısında belirlenecek.
- 28 Mayıs 2016

Liar liar

Belki de belirlendi fakat kamuoyuna açıklamıyorlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt