Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cok az değil mi

Aslan News ‏@Aslanews 17 sn.18 saniye önce
#EURO2016'daki oyuncularımız:

������������ Hakan Balta
������������ Selçuk İnan
������������ Semih Kaya
������������ Lukas Podolski
������������ Blerim Dzemaili (K)
������������ Jason Denayer (K)

muslera-ched-linnes-sneijder'de milli oyuncular ama takımları euro 2016'da yok.

Şu arkadaşa çökebilsek müthiş olur henüz 20 yaşında Fred Friday o güçsüz forvetlerden buraktan çektiğimiz yeter işte size genç drogba henüz 20 yaşında şu vucuda sahip arkadaş madem ligde güçlü forvetler iş yapıyor alın size en güçlüsü
fred-friday_a4gid5a68frn12tuay81v5ezd.jpg

FRIDAY1.jpg

LilVal2.jpg

Fred-Friday-Lillestrom-Start.jpg

Fred Friday - Oyuncu profili 216 | Transfermarkt

şöyle bir oyuncu almak lazım bir tane de tecrübeli forvet

ne diyonuz? beleşe melo gelşe güzel olur diyorum

faikcetiner
‏@faikcetiner
Caner Erkin,Melo ile yan yana oynamayacak.Çünkü İnter Melo'yu serbest bırakıyor..

beyler siz ne konuşuyorsunuz,iş bitmiş fiş gitmiş , futbolun başına alp yalman denen emekli dede getirilmiş,bu zat 1990'lı yıllarda bile şirketinin minik futbol sahasında oyuncu dener ona göre transfer yapardıda biz cümle aleme rezil olurduk, yıl olmuş 2016 alp yalman beyefendi batık galatasaray futbol takımını kurtaracakmış,yazık şunu iyi bilinki dibi daha görmemişiz keza bizim için dip yok battıkca batıyoruz..

Son düzenleme:
fener kazma kjaere yıllık 4 milyon avro veriyomuş lan

yillik 4 milyon hak etmeyen bir stoper

Fazla itiraz etmiyeceğim Fransa ligini çok izlemiyorum, sen sürekli izliyorsan daha iyi bilirsin orayı. Ben yaşına mantık yürüttüm. Puel'de de yorumsuzum o yüzden.

Bence siz de Türkiye'deki spor basınının her yazdığına inanmayın, tommiks teksas gibi yazıyor adamlar, sürekli masa başında hikaye yazıyorlar, hatta ben forumlara bakıp ona göre şerbet verdiklerini de düşünüyorum. Yabancı basın da dedikodularda baya sallıyor.

Transfer bitince herşey meydanda olucak zaten.

Tavsiye için sağol da her yazılana inandığımı nereden çıkarttın?

Bu transfer döneminde de Sabri yerine yine Sabriye zam yapip acagiz galiba

Beyler içimden bi his melo gelicekdiyor Fatih terimi hiç sanmıyorum ama dönerse Bruma efso olur

şöyle bir oyuncu almak lazım bir tane de tecrübeli forvet

Friday ı alalım maks 700 bin avro 1 milyon arası şuan norveç ligi gol kralı 12 maç 8 gol ile boş adam değil ligdeki her defans'ı vurur yıkar tıpkı drogba etkisi yaratır şu ligde
+Doumbia kirala elalem forvet görsün

Beyler içimden bi his melo gelicekdiyor Fatih terimi hiç sanmıyorum ama dönerse Bruma efso olur

Gerçekten renktaş brumayı kullanmayı biliyordu İmparator o zamanlar fırtına gibi esiyordu ki portezik milli takımına kadar çıkmış 11 numarayı kapmıştı milli takımda
Geniş alanlar yakaladığında bruma affetmez tutamazlar

Kjaer ligin açık ara en iyi stoperi

Çok maaş alması bu gerçeği değiştirmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt