Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terıme teklıfın gıdecegını bıle sanmıyorum.terım teklıf gelırse zaten acıklarım ama oyle bırsey yok sımdılık demıstı kı terım boyle seylerı medya ustunde acık yapmayı sevıyor teklıf bıle yoktur suan. ona gore fazla beklentıye gırmeyın derım

topal gg caner uclusunden 1 ı gıttı...topal bıze gelırse ıyı olur ama gelmezse de en azından fenerde kalmasın bu oyuncular fenerın bel kemıgı suan.

33 yasindaki bitik Alvesi alacaklarina genc, potansiyeli olan bir oyuncuyu alsalardi keske. 1-2 sene icinde Lahmin yerine sag bek bulmamiz gerek, bunlar yüzünden oyuncu havuzu dar.

Terimin gercekten büyük bütce ve proje olmadan gelecegine inaniyor musun? Hayal kurmaya gerek yok, Terim gelmez.

gelir nabıcak milli takımda, fenerin durumu kötü beşiktaş falan da seneye gomez gider şampiyonlar ligi falan derken işleri zor
üstüne bruma telles geliyor terim yanında az ihtimal olsa da topal emre mor falan getirebilir
ayrıca yabancı sınırı 14 ucuz yabancı bulmak çok kolay
velhasıl kelam terim gelir

ne diyonuz? beleşe melo gelşe güzel olur diyorum

faikcetiner
‏@faikcetiner
Caner Erkin,Melo ile yan yana oynamayacak.Çünkü İnter Melo'yu serbest bırakıyor..

Selçuğun olduğu yere gelmesin. 2'si birden çekilmez. Selçuk giderse isterim uygun bir ücrete tabi. 1. 500 milyon euronun altina oynamali. Öbür türlü istemem.

Terim olayı tamamen taraftarı olaylamak için bence. Terim diye diye turnuvanın bitmesini/ Türkiye'nin elenmesine kadar zaman kazanma peşinde bu sümsük Dursun.

Bekle babam bekle. Daha teknik direktör gelecek de, oyuncuları görecek de, ona göre transfer listesi hazırlayacak da, bizim gerizekalı yönetimin eline bu liste ulaşacak da, listeyi okuyacaklar ve kim la bunlar diyecekler de, ligimizin süper (!!) oyuncularına yönelecekler de, mevcut takımdan oyuncular gönderilecek de, ohooo daha çok beklersiniz burada.

Benim beklentilerim bayağı düşük. Geçen yaz bayağı hüsran yaşadık bu yüzden kendimi üzmek istemiyorum bu beceriksizler topluluğu yüzünden. Dursun'un kaldığı sürece bi bok olmaz bu kulüpten.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hoca değilde şu ay içinde transferler çok önemli eğer kaliteli adamlar gelirse zaten hocca hakkında az çok fikir sahibi oluruz eğer olmazsa bilin ki önce turnuva bitmesi bekleniyor. Öyle bir ortamda sezona başlamamız demek koca seneyi çöpe atmak demek zaten.

Dursun denen adamdan kurtulamadık ya helal olsun baika ne diyeyim

Fatih hoca gelecekse de turnuvanın sonu niye bekleniyor anlamış değilim.

Şimdiden anlaşıp duyurmuyorlarsa bir şey diyemem de, hem turnuva sonu beklenip hem hoca gelmezse cidden berbat bir durum ortaya çıkar.

En basitinden bonservissiz oyuncuları elden kaçırıyorsun, şimdiye kadar çoktan yeni hocanın transfer listesini verip oyuncularla görüşmelerin son aşamada olması gerekirdi.

11-12 sezonunda Elmander, Selçuk gibi isimlerle önceki yönetim bile görüşmeye başlamıştı mesela.

Son düzenleme:
Abi eğer hoca gelecekse veya şu an anlaşmışlarsa illa ki bir liste vermiştir. En kötü Emre Utkucan hocanın adamı sayılır sen takıl ben arkadayım demiş de olabilir.

Tabi bunlar hep hocanın kesin olarak gelecek olmasının varsayımları. :red:

Terim bu takıma başkan olarak gelir teknik adam olarak geleceğini düşünmüyorum bu saat den sonra ...

Bazı transferler mecbur olduğunu klasik cahil Türk futbol taraftarı bile anlar diye düşünüyorum. O transferleri yapmak için gelecek hocanın onayı bile gerek yok.

Örnekler: cdm, forvet

Son düzenleme:
Terim olayı tamamen taraftarı olaylamak için bence. Terim diye diye turnuvanın bitmesini/ Türkiye'nin elenmesine kadar zaman kazanma peşinde bu sümsük Dursun.

Bekle babam bekle. Daha teknik direktör gelecek de, oyuncuları görecek de, ona göre transfer listesi hazırlayacak da, bizim gerizekalı yönetimin eline bu liste ulaşacak da, listeyi okuyacaklar ve kim la bunlar diyecekler de, ligimizin süper (!!) oyuncularına yönelecekler de, mevcut takımdan oyuncular gönderilecek de, ohooo daha çok beklersiniz burada.

Benim beklentilerim bayağı düşük. Geçen yaz bayağı hüsran yaşadık bu yüzden kendimi üzmek istemiyorum bu beceriksizler topluluğu yüzünden. Dursun'un kaldığı sürece bi bok olmaz bu kulüpten.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ya varsın bu sene de şampiyon olmayalım hatta kupayı bile almayalım,2010-2011 sezonunun bir benzeri olsun abartıyorum.Bu takım çok sevindirdi bizi,özellikle son 5 sezonda.Zaten bu yönetimle beklentilerim minimum benim,cefa çekeceksek de çekelim olmayalım 2-3 sezon şampiyon,bir şey olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt