Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim futboldan uzaklaşmak için daha erken olduğunu düşünüyor ve besbelli ki milli takımda az maç yapmaktan da sıkıldı. İyi bir sonuç alırsa hem milli takım hem Gs çalıştırmayı isteyecektir federasyondan, kötü sonuçta zaten bırakır ama tabi bu yönetime gelmesi hep bi soru işareti ayrıca Futbolun başına Alp Yalman geçmesi de bence Terim için ayrı bi dezavantaj. Yani bence Terim gelmez gelmeyecektir.
Terim bu takıma başkan olarak gelir teknik adam olarak geleceğini düşünmüyorum bu saat den sonra ...

Alp Yalman tutar bi Almanı getirirdi

Fatih hocanın daha teknik direktör olarak bu takıma katacağı çok şey var.

Bir 10 sene daha teknik direktörlük yaptıktan sonra başkanlığı düşünebilir.

Ulan 4 ay oldu 4 hala bir tane hocayla anlasamamak nedir yav.
Bu adam zaten anlassa 20 kere anlasmisti Terimle.
Biz kimseyle anlasamayiz.

basimizdaki Dursun Ozbek, bir yaptigi iyi is yok bu ayinin.
Allah tez zamanda kurtarsin bizi bundan, daha nereye kadar rezil edecek Galatasarayi. dursun Galatasaray iyilgii icin hic birsey yapmaz, resmen bizimle alay ediyor.

onun amaci Galatasaray batirdigi kadar batirmak, onun iyi niyetli oldugunu dusunen bana gore Salaktir, biraz sert oldu ama ben oyle dusunuyorum.

Allah belamizi vermis, dursun ahhh ulan seni bi yakalasam :dogrun::melo:

Ulan 4 ay oldu 4 hala bir tane hocayla anlasamamak nedir yav.
Bu adam zaten anlassa 20 kere anlasmisti Terimle.
Biz kimseyle anlasamayiz.

Sportif A.Ş'deki görevleri:

Levent Nazifoğlu - A Takım
Mehmet Özbek - Maliye
Alp Yalman - Florya
İsmail Sarıkaya - Tesisler

(NTV Spor)

Bu Mehmet Özbek Dursunun kardeşi olma özelliği hariç başka ne özelliği var

İnsan hayret ediyor

aga ne brütü yaw. brüt ücret mi olurmus.

ssk-gelir vergisi-isveren payınıda icine mi katıyorlar :)

Anlamadim neyi kastediyorsun renktas? Ya net olur yada brut olarak belirlenir maaslar zaten (en azindan medya ya yansiyan). Bundaki sorun nedir senin acindan?

Nazifoglu profesyonel birime benziyor.

Özbek in abisi bu islerden anlamayan mal.

mali islere bakiyor zaten
celallenmeye gerek yok

eger bı gorusme fılan olsaydı terım acıklardı..dursun euro sonrasını beklıyorsa hata yapıyor gorusmek ıcın..

Anlamadim neyi kastediyorsun renktas? Ya net olur yada brut olarak belirlenir maaslar zaten (en azindan medya ya yansiyan). Bundaki sorun nedir senin acindan?

futbolcu ücretlerinde brüt bir tutar duymadım.

atıyorum x topcusu yıllık 5 m euro alıyorsa bu onun net kazancıdır.

net kazanc üzerinden de devlete vergi öderler.

Nasil duymadin? :)

senin maasin her zaman brut tur. Senin hesabina yatan para net paradir cunku o isveren zaten brut maasindan kesintileri yapar vergi icin. Sonra da her yil senin net kazancin neyse onun uzerinden vergi odersin dedigin gibi.

€4.4m net per season salary
Yillik maasi net 4.4 milyon mus deniyordu. Yani benim dedigime geliyoruz.

Nasil duymadin? :)

senin maasin her zaman brut tur. Senin hesabina yatan para net paradir cunku o isveren zaten brut maasindan kesintileri yapar vergi icin. Sonra da her yil senin net kazancin neyse onun uzerinden vergi odersin dedigin gibi.

Yillik maasi net 4.4 milyon mus deniyordu. Yani benim dedigime geliyoruz.

benim maasımın brüt tutarının bir önemi yok.

asgari ücretin brütü 1.647 tl mesela ama asgari ücretlinin eline gecen 1.300 tl. aradaki 347 tl kesinti ama bu bizi bağlamıyor, ucup gidiyor.

serbest meslek erbabları farklı, bizim gibi degil :)

bu adamlar net kazanclarının belli bir oranını devlete yıllık gelir vergisi baslıgı altında ödemeli.

Her insanın kazancı brüttür, vergiler düştükten sonra net olur. Bu futbolcular için de geçerli.

Türkiye'de vergi olayı nasıl bilmiyorum ama mesela Fransa'da futbolcular neredeyse %50 vergi ödüyordu yanılmıyorsam. Türkiye'de sanırım bu rakam %15.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Her insanın kazancı brüttür, vergiler düştükten sonra net olur. Bu futbolcular için de geçerli.

Türkiye'de vergi olayı nasıl bilmiyorum ama mesela Fransa'da futbolcular neredeyse %50 vergi ödüyordu yanılmıyorsam. Türkiye'de sanırım bu rakam %15.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

selcuk bizden yıllık 3m euro alıyor mesela. bu brüt tutar mı oluyor?

Aston Villamizin yeni hocasi Roberto Di Matteo, yardimci Steve Clarke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt