- 12 Ocak 2013
- 52.559
- 62.407
- 4.323
Necati Şen nerdesin duyumcular kralı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doumbia ile Denayer'i kiralamazsak satın mı alacağız Arif?Song Al
Škrtel Al
Doumbia Kiralama
----------------------------
Denayer 1 yıl Kiralama
--------------Muslera
Linnes Škrtel Denayer Carole
-----------Song Xelcuk
Sinan ---Sneijder---- Bruma
------------Doumbia
Az maliyet ile #Şampiyonluk
Mahmut tekdemir haberleri çıkmaya başladı ya sabır....
talhacım napıyosun:heart:Doumbia ile Denayer'i kiralamazsak satın mı alacağız Arif?
Evet.Doumbia ile Denayer'i kiralamazsak satın mı alacağız Arif?
kaçıyorum:dogrun:talhacım napıyosun:heart:
Bu sene farklı hocayı kampa yetiştirmeye calisiyoruz" Transfer ler kampa yetişir "
Daha bunu söyleyen çıkmadı mı![]()
hüriyeti boşver sayın arı,gökmen özdemir bi duyum vereydi : (Galatasaray şu an için, Alex Song, Edin Dzeko, Mehmet Topal ve Emrah Başsan’ı renklerine bağlamanın planlarını yapıyor. (Hürriyet)
Bilmiyorum açıkçası. bjk da iyi takım kurdu evet bunun sorumlusu bilic ve Önder miydi yoksa fiko muydu?
West hamin durumunu da göz önünde tutarak bilic tabiki diyorum. Uzun vadeli başarılı olamaz bjk bence bu yapısı ile. Bu bizim içinde geçerli ve fener içinde geçerli. Futbol parayla ve akılcı kulüp systemi ile oynanan bir gerçek oldu ki bizim kulüplerde ne para var nede system. Hadi bizim mal varlıklarının değeri çok yüksek ve para sorununu hal ede biliriz de systemini kim kuracak bu camiada?
Song melonun teknik özelliklerini andırsada hırs olarak onun çok gerisindeM'vila mı Song mu?