Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou hava toplari dişinda herşeyde vasat. Hava toplarinda da adami izlemiyor yani. Eğer doğru yerde duruyorsa vuruyor. Değilse zaten geçmiş olsun. Genelde de doğru yerde olmuyor zaten. Ben hiç birini almasalar bile korayi ligde 1 sene oynatirim devamli. Eğer gelişim göstermezse seneye yedeğe geçer biri alinir.

Berkide Sneijdere elveda deme noktasina geldik.

Wes varsa düzey Kanat-Forvetlerin olmalı... komple Santrafor hızlı adam geçebilen vs... hiç biri olmadı için biz de + yaşlandıkça verimi azalıyor. Yazık oluyor Adama... Yasin, Sabri Olcanlar ile...

Misal Sneijder ve Selçuk OUT
M'Vila ve A.Song İN

Sinan M'Vila A.Song Brum
------Dzeko Podolski

"Basit ve klasik" 442 ve bu orta saha ile her TR takımı ezeriz

Chedjou gidince kim gelecek sanıyorsunuz?
Chiellini falan mı?
Takımın 5 tane A sınıfı oyuncusu var,
Muslera,Sneijder,Podolski,
Chedjou ve Selçuk.
Taraftar bunların ikisine takmış kafayı.
Selçuk ve Chedjou yerine daha iyilerinin geleceğine inanıyorsanız hep beraber saydıralım ama bu yönetim daha iyisini getirebilir mi sizce?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selçuk rezil bir adam ne A sınıfı ? Selçuk'un defolup gitmesi yerine gelecek adamdan daha önemli bir konu.

Chedjou'yu sırf topla iyi oynuyor diye iyi stoper sanan var. :(

2.5 m € alıp defansif anlamda neredeyse takıma hiçbir şey katamayan bir stoperin yerini dolduramayız demek gerçekten komik.

Berkide Sneijdere elveda deme noktasina geldik.

Wes varsa düzey Kanat-Forvetlerin olmalı... komple Santrafor hızlı adam geçebilen vs... hiç biri olmadı için biz de + yaşlandıkça verimi azalıyor. Yazık oluyor Adama... Yasin, Sabri Olcanlar ile...

Misal Sneijder ve Selçuk OUT
M'Vila ve A.Song İN

Sinan M'Vila A.Song Brum
------Dzeko Podolski

"Basit ve klasik" 442 ve bu orta saha ile her TR takımı ezeriz

bu orta saha yapısıyla ileriye top taşımakta ve top çevirmekte oldukça zorlanırız

Bana bi 2,5 Kilo Komple Forvet verir misin usta

Bozar mı kardeş ? Elemanlar getirirken hafif ezmiş.

527720.jpg

Chedjou kalmali. Bizim gecen sene defanstaki sorunumuz bireysel defans oyuncularindan ziyade orta saha ve beklerin cok yumusak kalmasiyla alakali. Carole yeni yeni defans ogreniyor. Sabri deseniz zaten maglum. Melonun yerine bilali alan bi hocamiz vardi gecen sene. Podolski Sneijder Burak zaten 0 defans. Yasin arada geliyor ama o da bir yere kadar.
Muslera
Sag bek-Denayer-Chedjou-Carole
Selcuk-John Obi Mikel(Essien)
Sinan-----Sneijder-------Bruma
Podolski

Iyi bir Forvet alirsak Podolski sola gecer. Cok iyi bir forvet almayacaksak rodallega falan sokaga para atmaya gerek yok. Eren Derdiyoku alip iyi bir yedek yapariz. Boyle devam ederiz

Forumda sabırsızlıkla istenen bir çok yıldız ismi alamayacağız bu açıkça belli. Ha alsak mı iyi almasak mı o da tartışma konusu.

Chedjou'yu şu hali ile bonservis ödeyip alacak takım varsa düşünmeden göndermek lazım.

Ulan adam Lille'den ayrıldı yerine gelen Kjaer ile tarihlerinde ki gol yememe rekorunu kırdılar. Geçen sezon son virajda sakatlandı (çalım denerken Antep maçı) iyi ki denemiş orası da ayrı tabi :) adam gitti her maç gol yiyen takım gol yememeye başladı. Semih-Hakan ikilisi ile :oley:

Bu sene yine kritik bir dönem adam yine yattı 2.yarı boyunca. Tek avantajı rakip kalede hava toplarında etkili. İyide kardeşim sen önce kendi vazifeni yapacaksın. Ben zaten her türlü gol atıyorum. Ulan 1'e 1'de ligin en kolay geçilen adamlarından birisi. Pozisyon bilgisi sıfır gibi hep yerini kaybediyor. Defansta hava topu alayım, rakibi ısırayım falan hak getire. Sertlik yok bir de çok hızlıymış gibi forvetleri uzaktan savunuyor en çok ona gülüyorum. Ulan ağırsın işte bari yakın oyna da rahat etmesinler.

Geldiği ilk sezonun sonundan beri yazıyorum stoper falan değil, olmasa da olur bir adam zaten hiç ihtiyaç olmadı. Chedjou olsaydı böyle olmazdık falan dediğim maç hatırlamıyorum. Aksine Kadıköy'de yaptığı aptallık hiç aklımdan çıkmıyor zaten. Tabi biraz şekilli bir abi, birazda ilerde iş yapınca burada methiyeler düzen çok adam vardı...

Son düzenleme:
bu orta saha yapısıyla ileriye top taşımakta ve top çevirmekte oldukça zorlanırız
Song ve M'Vila gayet iyi taşır ve pas oyunda etkili olurlar.

İkisi "kazma sırf defansı olan"tipte Oyuncular değil.
Birisi Fransa Milli Takıma kadar yükselmiş...öteki nin kariyeri ortada.
TR. Ligini abartmayalim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt