Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceylan caliskan'i taniyorum

Hemen soruyorum bakalim ne diyecek

Serdar Aziz için Bursa 5 MN € fiyat çekmiş , Aziz Yıldırım 4 MN € teklif etmiş karar Bursaspor Başkan'ında diyorlar.

@aziz_ustel
Schalke ve Rus MT'nın 1.95'!lik stoperi Neustater'le Alp Abi anlaşmış...mış. Doğruyusa iyi iş.

Yalnız rus basını Cska ile anlaştı yazmış

Lorik Cana gelirken çok ümitliydim hem takımın bel kemiği olacağından hem de camiaya sembol olacağından. Olmadı. Yerine Muslera geldi, o beklentilerimi(zi) Muslera karşıladı.
Dzemaili'den de benzer beklentilerim vardı alınırken. Bizde olmadı, umarım Cana'da olduğu gibi olur yine. :/

Dzemaili gol makisa olmus

Gsc ye güvenemiyorum açıkcası nöçtadere karşı nötr olucam

Adam stopermiş bende DMC sanıyordum. Boy pos tamam önemli olan bize getireceği agresiflik. Daha önce hiç alıcı gözle bakmamıştım. Bu seneden bir kaç 90 dk izleyelim. Bir Hannover 96 maçı lazım bir de Bayern M. maçı lazım.

Son düzenleme:
aynen Schalke gibi amatör küme takımında 30 maç oynaması bu sezon o yüzden haklısın , Schalke bilmiyo bu işi

shalke gibi orta sahan takımın varsa bir adet uzun boylu kaplumbağaya tahammül edersin,adamlar yeni sözleşme bile önermedi, devre arasında burası yıkılıyordu donk transferinde, aynı şeyin laciverti işte lakin taraftarıda yönetimide futbol cahili bir takıma böyle kol gibi kazıklar çok normal..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt