Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuda @Can BÜYÜK güveniyorum. Renktaş nedir durum? Katkı mı yoksa zarar mı verir bu Neudstader?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben begenmiyorum acikcasi. Gladbach da oynarken gittiginde cok sevinmisitm, o zamanlar orta sahada ön libero da oynuyordu.

Simdi tamamen stopere gecti son senelerde. Bence bize daha sert bir adam lazim. Schalke yeni sözlesme bile önermedi.

Evet bu sezon 30 macta oynadi ama bunun en büyük nedeni de sezonun büyük bölümünde hem as stoper ve takimin kaptani Höwedes'in hem de Nastasic'in sakat olmasiydi. Matip'in yaninda ya Neustädter oynayacakti ya da sol bek Kolasinac stoperde oynayacakti yani.

Matip sezon sonu ayrilacak ve bu 2-3 aydir belli, Neustädter ile de hala kontrat uzatmadilar.

080620152209590718218_2.jpg

564b9d031600002d0026d97b.jpeg

seydou_doumbia_roma_football_105187_2197x1463.jpg

ama once iyi bir teknik direktor'un gelmesi lazim

SERDAR AZİZ , MELO , REYES , ETO , ÜMPOROTOR geleceğine kadro bu şekilde kalsın isterim.

Bu a spor da fanatik'i gecti anasini satiyim, her gun bir oyuncuyla demek temasa geciyormusuz tovbe tovbe daha teknik adam gelmedi ne oyuncu almasi... zaten serdar aziz icin en az 6m isterler... song, eto'o, rodallega haberleri de balon haberler

Aspor b.kunu çıkardın. Ne alex gelir ne de eto. Bu ne la her gün her gün sinir oldum yarın hangi gelişmemiz olacsk acaba kırmızı şeritle.

Eldekilerden kurtulmak için takas şart. Olcan, Umut biraz para mesela? Tabi iki taraflı bu işler, karşı tarafta salak değil.

Bunlar transfer faalan yapamaz, giderler Engin Bekdemir ve Rodellega'ya 6 milyon falan verirler. Beyin algıları zayıf...

Aspor eşşeğin bir yerlerine su kaçırmaya başladı...

Hagi hocam Rumen futbolcuları toplayıp gelse keşke.

Stanciu, Andone, Stancu, Torje gibi yetenekli hücumcular ile adamlar adeta Avrupa futbolunun Brezilyası olma yolunda.

Keita red Bull Salzburg da oynuyor Leipzig de red Bull Yani iki takimin da esas sahibi mateschitz... Leipzig para vermeden de alir isterse yabanci bi takim anca 15-20m alir keita i ...var mi o para bizde?leipzig in bütcesi sezon basi 30-50m arasi adamlar embolo gibi oyuncularla ugrasiyorlar bizim gibi Emre güral la degil ...Realist olmak lazim

bizim için demedim zaten roma cska gibi kalburaltı takımlar için gayet hoş transfer zaten dursun varken zor emreyi bile alamaz

S.Aziz'e karşılık Jem, Sercan, Umut, Olcan, Semih, Bilal verelim + bir miktar para.

Kopenhag'ın yedek forvetiyle ilgileniyormuşuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt