Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Song gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cskya gitmiş nestle abimiz zatenNeustadter geleceğine Chiriches gelsin
Hayırsız olsun iyi transfer : (
Muslera
Linnes - Chedjou - Hakan - Carole
Alex Song - Selçuk
Reyes - Sneijder - Podolski
Eto'o
Muslera
Alex Song - Selçuk
Eto'o
Reyes mi![]()
cskya gitmiş nestle abimiz zaten
rus basını iddia etmişŞeref Aydın mı söyledi? Nette öyle bir haber yok çünkü.
Schalke'li taraftarlar Neustädter'i hic bir zaman 11 oyuncusu olarak düsünmemis yazdiklarina göre. Yeterli degilmis ki bana göre de öyle.
Analizlere bakilirsa ise bir cok yazar kendisini Sergio Busquets'e benzetiyor. Yetenek olarak degil, rol olarak.
Oynadigi maclar da en cok topla bulusan oyuncularin arasinda bulunmus kendisi. Ortalama 8.6 top kayibi ile oynamis. Sadece Höwedes, Meyer ve zamaninda Draxler daha yüksek ortalama ile oynamis.
Buna ragmen yaptigi top kayiplar aptalca ve tehlikeli bölgede deniliyor kendisi icin. Zaten bunu yaparakta gol yedirdigi maclar hatirliyorum bende.
Neustädter ise oyun kurarken defansif bölgede nerdeyse hic top kayibi yapmamis istatistiklere göre. Ortalama 92% pas yüzdesi ile oynamis. O bölgede kaptirdigi toplar kendi bireysel hatasi degil, kendisine pas atilmasi yanlis deniliyor, yani digerlerin yanlis pas tercihi.
Orta saha bölgesinde ise 86% pas yüzedi ile oynamis, 30 dan kaptirdigi 4 pas ise riskli paslar olmus, atak baslatan paslar. Hücum bölgesinde pas yüzdesi 73% düsüyor, yine verdigi paslar riskli ve tehlikeli paslar.
Buna pek inanmak istemiyorum cünkü Schalke atak bölgesinde nerdeyse hic riskli paslar oynamiyor, en büyük sorunlari da bu deniliyor zaten. Yaniltici olmus burasi.
Defansif orta saha oynadigi maclar ise örnegin Mehmet Topal gibi stoperlerin arasina hic girmiyor, sürekli orta alanda duruyor.
En büyük elestiri pasif olmasina karsi alan savunmasi yapiyor deniliyor.
Bana kalirsa biraz yaniltici analiz veya istatistikler olmus. Asla beklentileri karsilayamaz.
Muslera
Alex Song - Selçuk
Eto'o