Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
twitterda bir melo dönüyor gibi bir şeyler okudum ama yalandır büyük ihtimal :/
her ne kadar yaşlı gelmesin desemde kendisi efsane oyuncumuzdur,isyan edişini özledim

Serkan Korkmaz: "Galatasaray Neustadter ile 3 yıllık prensip anlaşmasına varıldı. İş imzaya kaldı."

(A Spor)

Selamun aleykum hayirli isler
img-selamunaleykumhayirliislerasdas-337.jpg

Aleyküm selam kardeş

hqdefault.jpg

Sabri Sarıoğlu: "Hep çalışarak bugünlere geldim, hiç yılmadım. Bu böyle de devam edecek."

Sabri Sarıoğlu: "Allah bana güç verdiği sürece; aynı şekilde Galatasaray'da devam edeceğim."

:red::red::red:

Aldığım duyumlara gore dursun özbek bu senede taraftarı fatih terim diyerek oyalarım sonra da turnuva sonrasını bekledik hocada kabul etmedi bu saatten sonra da takımı tanıyan biri ile devam etmek istiyoruz diye riekerinki açıklayacakmış :))

sabri duyumu aldim ben
sözlesmesini 2 sene uzatmislar

A Spor a göre son hafta da Song, Neustädter, Serdar Aziz ve Eto yu transfer ettik.

aporda ali cansun var

ne kadar ciddiye alinmalilar tartisilir

Transferlerimiz: Sabri Sarıoğlu, Blerim Dzemaili, Alex Telles, Armindo Bruma, Sercan Yıldırım

imza töreni yapar mı dursun

Ilallah be abi bana mention atan 3.isimsin dünden beri :D

Bence yetersiz bir eleman. Bir nevi Donk gibi ne stoper ne de orta saha icin yeterli kalitede.

Gladbach da oynarken gittiginde herkes seviniyordu, ama o zamanlar sadece orta saha oynuyordu. Bu sezon Schalke'da 30 mac yapti ama daha cok zorunluktan oldu cünkü diger 2 stoper sakatti neredeyse tüm sezon. Elde bir tek Matip ve bu kaldi, ya da solbek Kolasinac stoper oynayacakti yani.

Bence yetersiz bir eleman. Bir nevi Donk gibi ne stoper ne de orta saha icin yeterli kalitede.

Gladbach da oynarken gittiginde herkes seviniyordu, ama o zamanlar sadece orta saha oynuyordu. Bu sezon Schalke'da 30 mac yapti ama daha cok zorunluktan oldu cünkü diger 2 stoper sakatti neredeyse tüm sezon. Elde bir tek Matip ve bu kaldi, ya da solbek Kolasinac stoper oynayacakti yani.

%99 bitmiş.

Bencede yetersiz bi eleman ne defansta ne de on liberoda fark yaratmaz bize net transferler lazım özellikle defans on libero ve forvete. Chedjouda gidecek çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt