Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles zeki meki değil. Ver kaç oynamasını carole da becere biliyor ama pas atmıyorlar koşusuna.
Bilek olarak da asla daha iyi değil.
Ama asıl önemli olanı Telles ne bek nede sol açık için yeterli taktik seviyede değil.
Zeki oyuncu diyorsun da bu iş ver kaçlarla olmaz. Taktik oyun bilgisi zekasını ispatlar. Özelikle defans oyuncuları kademe anlayışında zekaları ön plana çıkartırlar. Carole bu kademe elit seviyede değil ama iyi derecede.
Telles dersen tam Error bu konuda maalesef. İtaliada kocaman sıfırdan vasat seviyesine yaklaştı fair olmam gerekiyorsa. Hava top konusunda kıyaslamaya girmiyorum bile.
Telles topa dahaiyi vuruyor bu arada. Buda belki tek artısı. Ha bide brezilyalı tabiki:) her brezilyalı iyi futbolcu değil

Hocam Caroleyi şuan çok beğeniyor olmam Tellesi gömmemi gerektirmez bence , İtalya konusuna gelecek olursak Melo bu sene İtalya da ne yaptı tam olarak? Yani Carole de gitse tutunamazdı bence İtalya genel olarak bek oyuncularının vesaire kendini gösterebileceği bir lig değil , ki Nagatomonun yedeği olması bence haksızlıktı biraz

Ayrıca zeka konusunda net haksızlık ediyorsun

ALEX TELLES | Galatasaray | Skills | 214/215 (HD) - YouTube

Telles iyi oyuncu ama hem Telles hem Carole fazla lüks olur. Bizim paraya ihtiyacimiz var.

Onu satıp alacağımız parayla forvet veya orta saha oyuncusu satın almak mantıklı olur mesela.

Telles kac mac iyi oynamis ki 1.5milyona aldigimiz carole ile 6.3milyona aldigimiz telles'i kiyasliyonuz? Telles ilk geldiginde Chelsea maci haric hangi macta iyi oynadi?

Şu kısım sonrası okumaya gerek duymadım. Senin yaptığın adamı gömmeye çalışmak , hafızayı kuvvetlendirici birşeyler al.

fiyat etki olayına kimse hayır diyemez şuan o konu da haklısın

Telles iyi oyuncu ama hem Telles hem Carole fazla lüks olur. Bizim paraya ihtiyacimiz var.

Onu satıp alacağımız parayla forvet veya orta saha oyuncusu satın almak mantıklı olur mesela.

Bunada katılmıyorum üzgünüm , Carole Atletico maçı galiba sakatlandığında o 1 ay ne çektiğimizi hatırlıyormusunuz? Telles suan toplasan maks 5 eder bence satmanın anlamı yok , hem sol beki hem sol açığı yedekler , Tellesi satacağıma Olcanı Yasini Tarıkı satarım yıllık ücretleri ve bonservisi iki tane Telles parası kazandırır bize

Teknik adam yok başkan yok oyuncu bekliyoruz benim için hepsi birer hiç asla bir beklenti içinde değilim...

Şu kısım sonrası okumaya gerek duymadım. Senin yaptığın adamı gömmeye çalışmak , hafızayı kuvvetlendirici birşeyler al.

fiyat etki olayına kimse hayır diyemez şuan o konu da haklısın

Gömmek ile ne alakasi var, kac mac iyi oynamis diyorum, telles'de benim gormeyip de senin gorduklerin ne? Mancini bile anladi buyuk takim'in sol beki (su an) degil diye, ondan dolayi da nagatomo'yu tercih etti, gommek ayri, objektif olmak ayri

Hocam Caroleyi şuan çok beğeniyor olmam Tellesi gömmemi gerektirmez bence , İtalya konusuna gelecek olursak Melo bu sene İtalya da ne yaptı tam olarak? Yani Carole de gitse tutunamazdı bence İtalya genel olarak bek oyuncularının vesaire kendini gösterebileceği bir lig değil , ki Nagatomonun yedeği olması bence haksızlıktı biraz

Ayrıca zeka konusunda net haksızlık ediyorsun

ALEX TELLES | Galatasaray | Skills | 214/215 (HD) - YouTube
Kolay kolay gömmek istemem bir futbolcuyu. Üstelik o futbolcu bizim ise.
Telles kötü futbolcu değil ama kötü futbol takımı oyuncusu. Yaşı genç baya ve belki olması gereken seviyelere çıkar.
Vasat bek kesinlikle maalesef. Kademe nedir bilmeyen birisine mümkün değil iyi bek diyemem kusuruma bakma.
İtaliada da önemli bu arada bekler. Savunmada en önde giden ülke italia sonuçta halen. Nagatomo onu kesmesi çok doğal. Kademe anlayışı taktik bilgisi daha iyi bir kere . 3 cü ligde hadi saf futbol yetenekleri ile yaşaya bilirsin ama üst seviyede gelir elin Japonya'daki adam kulübe yolar seni

Gömmek ile ne alakasi var, kac mac iyi oynamis diyorum, telles'de benim gormeyip de senin gorduklerin ne? Mancini bile anladi buyuk takim'in sol beki (su an) degil diye, ondan dolayi da nagatomo'yu tercih etti, gommek ayri, objektif olmak ayri

Beşiktaş maçlarını bi izleyebilirsiniz

Bunada katılmıyorum üzgünüm , Carole Atletico maçı galiba sakatlandığında o 1 ay ne çektiğimizi hatırlıyormusunuz? Telles suan toplasan maks 5 eder bence satmanın anlamı yok , hem sol beki hem sol açığı yedekler , Tellesi satacağıma Olcanı Yasini Tarıkı satarım yıllık ücretleri ve bonservisi iki tane Telles parası kazandırır bize

Para lazım

Çöpleri satmak güzel fikir ama o oyuncuların şimdiki aldiği maaşını ödeyen yerli kulüpler bulamazsın

Ya bizim taraftarın psikolojisi bozulmuş . Arkadaş niye illa birini kötü etmeye çalışıyorsunuz , ikisi de iyi işte . En kötü biri açık oynar yeri gelir ya da sakatlık olur biri oynar . Derdiniz ne ? Bu Adam yıllık 4 milyon da almıyor ki diyeyim Yüksek alıyor diye böyle yapılıyor . 8 milyon verilmezse dursun ben çok Mutlu olurum illa birini överken birini gömmeye de gerek yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kolay kolay gömmek istemem bir futbolcuyu. Üstelik o futbolcu bizim ise.
Telles kötü futbolcu değil ama kötü futbol takımı oyuncusu. Yaşı genç baya ve belki olması gereken seviyelere çıkar.
Vasat bek kesinlikle maalesef. Kademe nedir bilmeyen birisine mümkün değil iyi bek diyemem kusuruma bakma.
İtaliada da önemli bu arada bekler. Savunmada en önde giden ülke italia sonuçta halen. Nagatomo onu kesmesi çok doğal. Kademe anlayışı taktik bilgisi daha iyi bir kere . 3 cü ligde hadi saf futbol yetenekleri ile yaşaya bilirsin ama üst seviyede gelir elin Japonya'daki adam kulübe yolar seni

O biraz ligle alakalı hocam dediğim gibi , Tellesin oyun tarzının tutmayacağı İtalya ve Almanyaya gitmemesi gerekiyordu. Cafu falan olmadığın sürece Güney ülkesinden savunmacıysan İtalyada çok uyum yakalayamıyosun.

Mesela Telles şuan İntere değilde Malagaya falan gitseydi çok farklı şeyler konuşabilirdik.

Bu mesajımı unutma bu sene Çolakda kendinden çok söz ettirir La Liga da çünkü stiline uygun lig

Ek olarak sneijder çin hayali kurmayın bir kere imkansız olayların en büyüğüdür. Amerika deyin daha bir gerçekçi olsun hani

Tellesi 5 milyona satıp bu parayı başka mevkilere harcasak çok daha iyi olur. Inter ve mancini saolsun az çok piyasası olmuştur.

Para lazım

Çöpleri satmak güzel fikir ama o oyuncuların şimdiki aldiği maaşını ödeyen yerli kulüpler bulamazsın

Bizim sıkıntımız da bu.Çöpleri satmayı beceremediğimiz için Bruma mı gitse Podolskiyi Çine mi iteleseler diye düşünüyoruz ama Tarıklar falan hala takımda. Ki su ortamda Telles cidden bonservis olarak zorlarsan 5M

Yahu bırakın bir mevkimizde de iki tane iyi oyuncu olsun. Carole sakatlanırsa Olcan ya da Tarık oynuyor yahu. Rahat mı batıyor size anlamıyorum ki?

O biraz ligle alakalı hocam dediğim gibi , Tellesin oyun tarzının tutmayacağı İtalya ve Almanyaya gitmemesi gerekiyordu. Cafu falan olmadığın sürece Güney ülkesinden savunmacıysan İtalyada çok uyum yakalayamıyosun.

Mesela Telles şuan İntere değilde Malagaya falan gitseydi çok farklı şeyler konuşabilirdik.

Bu mesajımı unutma bu sene Çolakda kendinden çok söz ettirir La Liga da çünkü stiline uygun lig
Ispanyada oynar orta sıradaki alt takımlarda haklısın. Hiç de sırıtmaz. İspanya da zaten devamlı çok gol olması defans anlamda iyi olmamaları genelinde. Telles sırıtmaz yani orda. Veya Hollanda liginde de oynaya bilir.

Yahu bırakın bir mevkimizde de iki tane iyi oyuncu olsun. Carole sakatlanırsa Olcan ya da Tarık oynuyor yahu. Rahat mı batıyor size anlamıyorum ki?

Sabahtan beri şunu anlatmaya çalışıyorum işte ya.Carole ve Tellesi karşılaştırmanın yersizliği Carole 1 ay sakatlandığında çektiklerimizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt