Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Llorente'ye parçalı formayla başarılar dilemek düşer bize bu saatten sonra

Mert kardeşimiz eski duyumculardandır şimdiye kadar yanıldığını görmedim

Llorente'ye parçalı formayla başarılar dilemek düşer bize bu saatten sonra

Mert kardeşimiz eski duyumculardandır şimdiye kadar yanıldığını görmedim

Eski duyumculardan kim kaldı seref aydın abimiz bile kayıplara karısırken ben herseye ragmen ayaktayım.

Oooo buyuk duyumcu Mert renktasimiz salmis kobrayi.

Ispanyol cilegi hayirli olsun demek duser bizede

Şaka bir yana Llorente yi cok isterimde middelsbrough söylentileri var.

song'un çocuğu mu ne rahtsız mış bayada ciddi bi olay mış sanırım. tedavisini ciddi anlamda iyi bir şekilde sürdürebileceği tercihleri seçecektir.

Oyleyse cocugu icin hayirlisi neyse oraya gitsin. Saglik > Futbol

Turkiye'nin ne kadar ileride oldugunu bilmem saglik konularinda ama tek bildigim parayi verirsen her ulkeden baba doktorlar vardir. Allah sifa versin

Schalke'nin devşirme oyuncusu yerine Agger için şartları neden zorlamıyorlar anlamış değilim. Devşirme Donk'tan ağızları yanmamış gibi yine bir devşirmenin peşindeler.

Llorente bizde futbola geri döner. Song'da aynı şekilde kafasını verirse muazzam 2 transfer olabilir. Tersi olursa da kariyerleri biter daha avrupaya falan dönemezler

Bu sefer yönetimin elini sağlam tutup, futbol direktörü Cenk Ergün önderliğinde kulübün sponsoru hastaneden Kaylian'ın hastalığında uzman bir doktorla Londra'ya gidip İstanbul'daki sağlık hizmetleri hakkında geniş çaplı bir bilgilendirme yapacağı belirtildi. Song'un Aslan'a transfer rotasını doktorun ikna çalışmasının çizeceği kaydedildi.

.

Bir kaç saate Song açıklanır, aslında transfer dün bitmişti ancak KAP hafta sonları kapalı olduğu için bildirim yapılamadı.

Hollanda h. alanında bugün görüntülendi diye haber vardı. Bakalım ne kadar doğru. Bu sefer sanki bize gelecek diye bi his var Ramazan ramazan hayrolsun. Ya Topal ya Song alacağız almalıyız inşallah alırız.

Muslera
Linnes-Skrtel-Carole
Bruma-Song-Fernandes-Telles
Snejder
Doumbia-Podolski

Nasıl kadro beyler?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
villas boas gelsin dertler bitsin

Tam Fatih Terim transfer listesi gibi geliyor bana hayırlısı bakalım

Muslera
Linnes-Skrtel-Carole
Bruma-Song-Fernandes-Telles
Snejder
Doumbia-Podolski

Nasıl kadro beyler?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
635461120522340979.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt