Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakmayinda Dursun ne Zaman agzini acsa bok cikiyor agzindan ben böyle baskanin taaaaaaa

c8ead50867e1dd6e5cfe2f85d70dca87.png

Kutlayın efendiler kutlayın pilav yiyerek kutlayın.

Alp Yalmanin baskanlik dönemini iyi hatirliyorum,o günün sartlarinda iyi transferler yapiliyordu,efsane kadronun temelleride o dönem atilmisti
Ama cok iyi hatirliyorum yalmanin futboldan hic anlamadigi yazip cizilirdi,polat,karahasan ve gürsoy parayi getirip Transfer yapiyordu

A.Milik
Bruma-Podolski-Sinan
Sneijder-Song
Carole-Hakan-Skertel-Linnes
Muslera

Res: Alperen,Koray,Sabri,Emrah,Jose,Yasin,Volkan

Buyrun beyler Podolski'nin, Sneijder ile birlikte sahada yer aldığı kadro yaptım size. Stoper hattı içime sinmedi ama ucuza ancak bu çıkıyor Chedjou'yu satıp Arkadiusz Milik'i aldık (Ben çok beğeniyorum.) tek bonservisli transferimiz de o kadar.Kulübe çok zayıf oldu ama para harcamadan kadro kurduk işte.​

adam alın adam hiç bişey belli değil daha

ÇGalatasaray,bonservisi elinde bulunduran Dembele'yi takıma kazandırmak için bugün girişimlere başlayacak.(DHA)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dembele ve Eren güzel forvet transferleri olur.

3. Forvet de Pala veya Sinan olur

İtalya Serie A'nın köklü ekiplerinden #Inter'in hisselerinin yüzde 68.55'i Çinli elektronik şirketi Suning'e satıldı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

yalman zenciye bayilir.baskanlik doneminde jamaikali hondurasli ameleleri floryaya dolusturmustur.abbasla iyi ikili olacaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt