Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera, Linnes, Koray, Hakan, Carole, Selçuk, Sinan, Bruma, Sneijder, Podolski + Ön Libero Transfer + Forvet Transfer + Altyapı ile oynayalım. Şimdiki takımdan geri kalanları yollayalım bu sene için büyük başarı.

dünkü tartışmadan sonra bozuk gibisin ondan şey ettim. Sorun yoksa tamamdır konuşmaya devam edebiliriz. Ben zaten en kötü Riek hocanın kalmasını isterim ama sanki bu görevin altından kalkamaz gibi, ama yapabilir mi? Şu anki kadroyla çok zor, takviyelerle birlikte olabilir diye düşünüyorum.
ben kolay kolay sinirlenmem. Sinirlendiğim zamanda emin olabilirsin ki sadece sen değil myc hesabımda bundan haberdar olur :) 2 kere oldu galiba buda burda. Birisi hakan delikanlı başardı en başta bide birisi daha vardı ismini unutum.

Barcelona nin topculari + Jose + Sneijder =

BarcelonaGoal3.gif

1372532958_barca-tiki-taka-o.gif

:o

Araya Selçuk girer stopere veya Musleraya döner.

Dzekoyu niye kovaladığımızı anlatabilir mi biri? Çok iyi oyuncu o ayrı ama Maliyet açısından pahalıya patlıcak , tutarsa seneye kadroya katamayız , tutmazsa zaten almayız. Yani yolun sonunda her türlü seneye tekrar forvet arayışı oluyor.Bir sene ligde kupa kazanmak için Dzeko mu alıcaz yani? Bence bi sistem oturtmayı denemeli , kadroda gençleşebilicek durumdayken tam zamanı.

Daha gerçekçi hedefler kovalamak lazım

Dzekoyu niye kovaladığımızı anlatabilir mi biri? Çok iyi oyuncu o ayrı ama Maliyet açısından pahalıya patlıcak , tutarsa seneye kadroya katamayız , tutmazsa zaten almayız. Yani yolun sonunda her türlü seneye tekrar forvet arayışı oluyor.Bir sene ligde kupa kazanmak için Dzeko mu alıcaz yani? Bence bi sistem oturtmayı denemeli , kadroda gençleşebilicek durumdayken tam zamanı.

Daha gerçekçi hedefler kovalamak lazım

:D geçen seneki sözü tutacakmış yıldız forvet yani öyle duydum ...

Gelenleri konuşuyoruz iyi hoşta ya gidenler? Seneye gene Tarık , Umut , Yasin , Semih beşlisini mi görücez 18 kişilik kadroda? Para ediyoken satsak işte.

Tulun hangi kanalda konusuyor

Valla adam akıllı stoper ve ortasaha kursunlar santraforda Chedjou bile forvet rotasyonunda iş görür bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt