Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu alamazlar nereye alıyorlar basının şişirmesi her zamanki gibi fenevbahçemizi haa işallah alırlar yıllık versinler 4-5 milyon seneye avrupa cezası gelir aziz başkanımız açıklar.
Beni daha fazla konuştuvmasınlav yev yevinden oynav...

Aziz akıllı telefonların sesli asistanları gibi

Sorduğun on sorudan dokuz buçuğuna cevap vermiyorlar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Kusura bakma renktaş ama söylediğimin yinede arkasındayım çünkü bu evlatlarımız meselesi ikide bir ciddi olarak ortaya çıkıyor

Hepimiz aynı görüşteyiz zaten sabri umut semih olcan derhal gönderilmeli DONKU ise çöp arabasının arkasına atıp göndermeliler Alp Yalman bilemiyorum ne yapar fakat evlat sevicidir o da Allaha dua etmekten başka bir şey elimden gelmiyor şu mübarek günlerde akıllı 3 tane transfer yapsınlar orta saha forvet stoper yine şampiyon oluruz İllaki kalibreli bir yabancı alacaksak Antonio Valencia'yı alalım manchester'den sağ taraf süper olur

Hayri de tuluna destek çıkacak diye sabriyi bile yaladı ya pes doğrusu:)
Çalıyorlar ama çalışıyorlar zihniyeti gibi biraz geldi bana ya neyse

Atiba ayrılırsa Song'a salça olacak bu kargalar gibi geliyor bana. Umarım öyle bir durum olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aziz akıllı telefonların sesli asistanları gibi

Sorduğun on sorudan dokuz buçuğuna cevap vermiyorlar

Yahu şeffaf değiller kaç para borçları var bilen yok? Amatör şube diyip duruyorlar her sene tonla açık veriyorlar.Ama aziz kendi camiasının içinde akıllı alıyor 2 adam susturuyor taraftarı ama kuş beyinlilerde uyandı artık Aziz gittiğinde tinercilerden beter olucaklar feda değil SEDA sezona geçicekler direk

Sizi izliyorum.

CkPA5RRWgAEOF3N.jpg

arkadaslar demin bana duyum geldi
duyuma göre ilgilendigimiz forvet teravih kılmıomuş
simdilik bu kadar
sahura kalkip kalkmadigini da yarin paylascam

-----------------------muslera-------------------
linnes----roman----------chedjou---------carole
----------------selcuk-----song----------------
-------------------sneijder--------------------
sinan------------dzeko-------------------podolski

bu kadro kurulursa, baya iddaaili olur ama basimizdaki rezil herif asla iyi transfer yapmaz!

hahaaa yada soyle dusun kardes, biz enayi gibi burda transfer beklerken belki yonetim suan transfer falan ile ilgilenmiyordur. kimin umrunda cimbom
Galatasaray arac gibi kullanan ahlaksizlardan umut beklemekteyiz :/

milyonlarca para caliniyor, yemin ederim artik forma almak istemiyorum. forma aldigin zaman o paralar hirisizlara gidiyor.. kotunun iyisi sabrinin benzin parasina :D

arkadaslar demin bana duyum geldi
duyuma göre ilgilendigimiz forvet teravih kılmıomuş
simdilik bu kadar
sahura kalkip kalkmadigini da yarin paylascam

Berk Özkaya @Bergs_10
Başkanın Riekerink isteğine Alp Yalman şu anda karşı çıkıyor Fatih Terime den dolayı ama görüşülen hocalar içerisinde özellikle bir tanesi

On plana çıkmış ama o da takım calistirdigindan dolayı sonuca varılamıyor mus...

Yok benim duyduğum diyeyim yine B.Van Marwijk(yanlış yazmış olabilirim) istenen hocalarda Fatih Terim ile en ön sırada olan...

Takip ettiğim tek duyumcu , havadan boş isim sıkmıyo , realist konusuyor

burayi okuyan 202 arkadaşıma sesleniyorum
alp yalman varsa galatasarayda her zaman başarı vardır ;)
alın kombineleri formaları
bu sene şampiyon galatasaray :h

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt