Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-3 transfer dediğin adamlar öncelikle çok yaşlı ve çok maliyetli adamlar. Üstelik bizim halihazırdaki kadroda aynı şekilde yaşlı ve maliyetli. Şampiyon olamadığımızda Fener gibi çökeriz zira FFP bizim için çok büyük dert. Bana göre stopere alınacak Skrtel vb. tarzda bir adam dışında alacaklarımızın tamamı takasla ve genç olmalı.

Eren, Serdar Aziz, Skrtel, Visca, Dembele, M'Vila fazlasıtla yetmez mi bize.

Bonservis için 10 milyondan fazla çıkmayacağı şekilde takasla halledelim bu işleri. Eren için tamamen takas. Serdar için takas +2 milyon. Visca için takas +3-4. M'Vila'nın da sözleşmesi bitiyor o da 4-5'e biter.

Eren en az 4 sene yedek santrafor olur. Serdar Aziz en az 7 sene oynar. Visca en az 5 sene oynar. Dembele zaten 10-15 sene oynar. M'Vila da en az 7-8 sene oynar. Daha iyi olmaz mı?

Skrtel senelik 4m€'nun üstünde bir rakam istiyormuş yabancı basında söylenilene göre. bjk2nin elini kolunu bağlayan durum da bu zaten. Serdar için bursa yönetimi takas kabul etmez. Diyelim ki etti, o da minimum 5-6m€ + takas şeklinde olur. Visca'yı takas yoluyla bırakmazlar. Piyasa yapmışken büyük para koparmak isteyeceklerdir. Eren takas + makul para karşılığı alanabilir. Dembele, M'vila falan maksimum 2-3 sene sonrasında ayrılır. Serdar falan sakatlıklardan başını kaldıramaz. O da en fazla 2-3 sene tam verimli olur. Eren yedek santrafor olarak 4 sene falan beklemez. Aynı şekilde o da as+yedek maksimum 2-3 sene kalır.

Benim kfama pek yatmadı bahsettiklerin. Gençleşmeyi ben de istiyorum. Fakat şuan değil, önümüzdeki sezon diyorum. Bu sezon da alınsa hayır demem tabi. Ama önümüzdeki sezon daha uygun olur gibi.

Skrtel senelik 4m€'nun üstünde bir rakam istiyormuş yabancı basında söylenilene göre. bjk2nin elini kolunu bağlayan durum da bu zaten. Serdar için bursa yönetimi takas kabul etmez. Diyelim ki etti, o da minimum 5-6m€ + takas şeklinde olur. Visca'yı takas yoluyla bırakmazlar. Piyasa yapmışken büyük para koparmak isteyeceklerdir. Eren takas + makul para karşılığı alanabilir. Dembele, M'vila falan maksimum 2-3 sene sonrasında ayrılır. Serdar falan sakatlıklardan başını kaldıramaz. O da en fazla 2-3 sene tam verimli olur. Eren yedek santrafor olarak 4 sene falan beklemez. Aynı şekilde o da as+yedek maksimum 2-3 sene kalır.

Benim kfama pek yatmadı bahsettiklerin. Gençleşmeyi ben de istiyorum. Fakat şuan değil, önümüzdeki sezon diyorum. Bu sezon da alınsa hayır demem tabi. Ama önümüzdeki sezon daha uygun olur gibi.

Bence makul şeylerden bahsettim ama tabi saygım var. Bir de bu oyuncular ayrılsa da para kazandırırlar. Bence mesela Song yerine M'Vila ile ilgilensek daha mantıklı. Hem tarz olarak hem de yeniden canlandığında alacağı teklifler açısından.

Skrtel çok istiyorsa şart değil tabi. O olmazsa Agger olur, Caceres olur, Cabral olur vs.

Bence makul şeylerden bahsettim ama tabi saygım var. Bir de bu oyuncular ayrılsa da para kazandırırlar. Bence mesela Song yerine M'Vila ile ilgilensek daha mantıklı. Hem tarz olarak hem de yeniden canlandığında alacağı teklifler açısından.

Skrtel çok istiyorsa şart değil tabi. O olmazsa Agger olur, Caceres olur, Cabral olur vs.

Her türlü olacak alternatif bulunur. Ama onları bulacak mevcut mu? Değil. Hakkımızda hayırlısı artık :)

Her türlü olacak alternatif bulunur. Ama onları bulacak mevcut mu? Değil. Hakkımızda hayırlısı artık :)

Kardeşim bence artık şunu anlamamız lazım. Bu mali yapıyı adam gibi bir hale getirmezsek ve takımı akıllıca gençleştirip, yeniiden yapılandırmazsak 1 sene şampiyon olsak bile 5 sene kaybediyoruz.

Futbolice @Gozdelinho
G.Saray, Gökhan Gönül'e yıllık 3 milyon euro, maç başı 10 bin euro + 750 bin euro Menejer ücreti olmak üzere 2 yıllık kontrat teklif etti

12_13_h_makoto_hasebe.jpg

Makoto Hasebe - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt

Her ne olursa olsun her sezon şampiyonluk parolasi ile yola cikan bir takimin taraftariyiz o yuzden bizde isteriz Arsenal gibi yaş ortalamamiz 23 lerde dolansin ama biraz gerçekçi olun. Turkiye'deki futbol zihniyeti degismedikce kimsenin kadrosu Hollanda ligi gibi full potansiyelli genclerden oluşmaz.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes var Sabri muhtemelen uzatacak sözleşme üzerine GG alıp turşu kurabilir Dursun efendi

Gökhan geldiğine göre Fatih Terim de gelir.

Gökhan kardeşimiz camiamıza hayırlı olsun.

Maaşı 1.5-2 gibi düşünün.

Farz edin ki bonservis olarak verdik o aradaki farkı.

Galatasaray, Mehmet Topal için tekrar devreye girmeye hazırlanıyor. Teklif edilecek yıllık ücret, 3M € seviyesine yakın. (A Spor)

Futbolice @Gozdelinho
G.Saray, Gökhan Gönül'e yıllık 3 milyon euro, maç başı 10 bin euro + 750 bin euro Menejer ücreti olmak üzere 2 yıllık kontrat teklif etti
İns boyle bir aptallik yapmaz bizimkiler diyecegimde soz konusu yerli oyuncu olunca 5 milyon euro bile verirler yillik

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancı sağ bek alsak Linnes gidecek ayık olalım.

GG + Linnes ile kısa ve uzun vadede sağ bekimiz emin ellerde olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt