Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.794
- 2.063
Topal 3 GG 3 Neustadter 2.5 Dzeko 4 Song 2.5 vb. derken cezaya +1 değil +5 ekleyin. Yaş ortalaması 30 olan takıma yaş ortalaması 30 olan transferler. Bravo.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Medyaya gore masallah herkese yillik 3, 2.5 milyon euro teklif ediyoruz. Baskan Dursun degilde Perez mi yoksa ? Gerci kadroya giremeyen adama 4.75 milyon euro bonservis sozlesmesi 6 ay sonra bitecek adama 2.5 milyon euro para odemis takimiz her sey olabilir.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emre Mor ve Eren Derdiyok da gelecekse FT hayirli olsunGökhan Gönül ve Mehmet Topal'a gerçekten böylesi uçuk bir teklif yapıldıysa benim aklıma direk Fatih Terim'in geri döneceği geliyor![]()
Futbolice @Gozdelinho
G.Saray, Gökhan Gönül'e yıllık 3 milyon euro, maç başı 10 bin euro + 750 bin euro Menejer ücreti olmak üzere 2 yıllık kontrat teklif etti
Dursunun capi belli bu transferleri yapacagina inanmiyorum. Takimin basinda hoca yokken transfer yapilmamali ha cikar Riekerinkle devam edicez derse onu anlarim ama Dursun suan ne yapacagini bilmiyor tek bildigi yalan soylemek.Maaşa değil toplam maliyete bakalım renktaş.
Bonservisli oyuncu alsan zaten o maliyetlerin üstüne çıkacaksın.
Dursun başkan akıllıca hamleler yapıyor önümüzdeki sezon şampiyonluğu garantilemek adına.
Dursunun capi belli bu transferleri yapacagina inanmiyorum. Takimin basinda hoca yokken transfer yapilmamali ha cikar Riekerinkle devam edicez derse onu anlarim ama Dursun suan ne yapacagini bilmiyor tek bildigi yalan soylemek.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir de buna efendi falan diyorlar.gonul pustunu
parcali icinde gormek istemem tbh
3 million?
F. outta hee
GS'de para bitmez. Çok şükür ülkenin en varlıklı kulübüyüz.
Diğer kulüplerle karıştırmayalım.
İstersek Türkiye'deki her oyuncuyu alırız, bu yönetime rağmen.
GS'de oynamak her Türk futbolcunun hayalidir.
UEFA'da zaten 3. köprü ile 5. yıldızı çekemediğinden Türkiye'nin en zengin kulübüne ceza vermiş.