Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yıllık sözleşme+ 3 milyon maaş değil de 2 m imza parası 2 m da maaş diyelim.

Böyle kulağa daha hoş geliyor.

2 milyon az mı abi? artık şu maaş meselesini biraz geriye çekmek lazım.

Ayrıca bizim artık transfer yaparken satışı da düşünmemiz lazım. Yoksa dönmüyor devran artık.

3 m bonservis + 1.5 maaş diyelim

o da olur

Kulağa hoş gelene kadar maaş indirilebilir

Sallama haberlere itibar etmeyiniz. Benim duyumlarımı bekleyin.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömer Tuğrul adlı arkadaşın her şeye muhalefet olmasını dikkate alarak kendisini siyaset meydanında da boy göstermesini dilerim . Şu bir haftadır nerede para eleştirisi görsem ismine bakmadan Ömer arkadaşımız bu diyorum ve bakıyorum gerçekten de o:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Normalde inanmazdim ama gozde son zamanlarda biliyor diye hatirliyorum. GG birak gelmesini , eger teklif bile yapilmissa FT'in ciddi ciddi gelecegini dusunurum...

Yapılacak iki transfer var bence. Zaten para da yok. Bir ön libero ve çok sağlam bir forvet. Bunları yapacaklarına bile inanmıyorum.

Ya anlamadığım gerçekten bu haberler doğruysa bu transferler kime hangi sisteme göre yapılıyor..gelecek td belli mi..belli değilse neden transfer haberlerine inanalım..

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çoğunu a spor haber yapmiş. Topal fenerle anlaşir. Bizle yaziyorlar. 50 tane topçu yazdilar bize.
Abi bir de o şakşakcılara inanıyor millet burada gelin güvey oluyor.

Geçen sezon Ibrahimovic gazını en çok verende onlardı. Böyle amatör bir kanala niye bu kadar güveniyor herkes anlamıyorum. Geçen denk geldim biraz izleyeyim dedim aman yarabbim ne kadar gerizekalı varsa doldurmuşlar.

Bir de böyle aşırı fanatik bi fenerli hıyar vardı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ömer Tuğrul adlı arkadaşın her şeye muhalefet olmasını dikkate alarak kendisini siyaset meydanında da boy göstermesini dilerim . Şu bir haftadır nerede para eleştirisi görsem ismine bakmadan Ömer arkadaşımız bu diyorum ve bakıyorum gerçekten de o:)

Normal değil mi? Bunu daha önce de yapıyorduk ama yine en zengin kulübüz bize bişey olmaz deniyordu ama adamlar dayadı cezayı bak. Bence arkadaşlar FFP muhabetini ciddiye alsalar iyi olacak. Sürekli 30 yaş üstü adamlara milyon eurolar harcayarak, çilek hayallerine dalarak olmuyor bu işler.

Normal değil mi? Bunu daha önce de yapıyorduk ama yine en zengin kulübüz bize bişey olmaz deniyordu ama adamlar dayadı cezayı bak. Bence arkadaşlar FFP muhabetini ciddiye alsalar iyi olacak. Sürekli 30 yaş üstü adamlara milyon eurolar harcayarak, çilek hayallerine dalarak olmuyor bu işler.

Düşüncen yanlış değil, üstelemen garip. Son 50
Mesajın aynı içerik onu demek istedim . Konu bile açıyorsun yine aynı şey için sana dost tavsiyesi spor bu , zevk almaya bak . Para para diye bakarsan böyle ne onlar seni duyar ne de sen zevk alırsın. Sana tavsiyem arada farklı şeyler de muhabbet et ha etmezsen de saygım sonsuz

Ya kadro aslında kötü değil, iddaa ediyorum bizim 2 yere nokta atışı yapmamız lazım. Alex song ve dzeko olursa kesin şampiyon oluruz.?????? ama boşa konuşuyoruz, bu salaklar transfer yapamazlar. Basın yalan söylüyor zaten.

2016/17 şampiyonluğu olmazsa olmazımızdır, risk alınması icap etmektedir.

Dışarıdan alacağın ortalama bir sağ bek zaten maaşıyla bonservisiyle Gökhan'ın maliyetine ulaşacak, belki de geçecek.

Yönetimimiz GS yönetimi gibi davrandığı zamanlarda desteklenmeyi hak ediyor.

Akıllıca hamlelere devam edip bir de Fatih hocamızı getirmeyi başarırlarsa 21.şampiyonluğumuzu sezon başında ilan ederiz diye düşünüyorum.

Önümüzdeki sezon hocamızın önderliğinde şampiyonluğa ilerler isek sevinecek misin üzülecek misin

Şu kulüp için elini taşın altına koy 1 kez de olsa

Ben GS'İ HERzaman desteklerim kardeşim. Gönül için 1 kuruş vermem. Bir evlat daha istemiyorum. hele kartimişsa. Üstüne 3 milyon dolar filan İnsanin sinirleri oynuyor. Linnes oynasin seneye notunu verelim.:DD

UEFA'da zaten 3. köprü ile 5. yıldızı çekemediğinden Türkiye'nin en zengin kulübüne ceza vermiş.
Gelir gider tablosuna dikkat etmiyorsan ister kasanda 1 milyar euro olsun yine ceza yersin. Buda ffp in tuhaf uygulaması bence. Ama bizde ki sorun zaten nakit sorunu yinede. Elimizdeki bir sürü mal varlığı var ama değerlendirmeye gelince mezara götürecek amcalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt