Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci kontenjani bukadar serbest oldugu donemde topala verecegimiz paraya song'u alsak daha faydali olur. Selcuku zaten kesmezler onun icin song-selcuk daha guzel olur yedek olarak ise Dzemaili

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Sorma izliyorumda takır takır top oynuyorlar.Bizim milyarlık eşşeklere izlettirmek lazım belki biraz utanırlar.
Golden sonra cekildiler biraz ama dedigin gibi renktas adamlar nasil gelistirmisler kendilerini aralarda cok iyi paslasiyolar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakın bir stoperi Schalke bedava bırakıyorsa 28 yaşındayken o adamdan uzak duralım.
Bunlar tecrübedir.

Bu kadar dert etmeyin dostlar ne gg bize gelir ne de bizimkiler o parayi bulur. Gg sözleşme yenilirse şaşırmam. Topalında ispanya ihtimali daha yüksek geliyor bana

donk a bonservis ödedik, hersey beklenir

Donk olayı büyük facia haklısın ama yalman izin vermez ve Td yok. Ve terimi bekleyen arkadaşlar terim gelmeyecek bizimkiler sadece gündem olsun diye görüşeceğiz kafasındalar. Büyük ihtimalle Jan takımı hazırlayacak ve bahanelerle devam ettirilecek.

Golden sonra cekildiler biraz ama dedigin gibi renktas adamlar nasil gelistirmisler kendilerini aralarda cok iyi paslasiyolar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vallahi panama milli takımının kanatları bizim evlatlardan iyi gibi.Alıcaksın işte burdan 2 tane adam bizim scouting ler o kadar prof ki ama giderler dani alves'i izlerler.Yönetim istifa sahurda sinirlendim bak :D

Dursun'un alabileceği en buyuk oyuncu Neustadter'dir.Fazlasını beklemiyorum.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renkdaş diye diye getireceksin Allah Kerim Fatih Terim gelmemesi kolay Gelmesi Olay olur.Tekrardan ayağa kalkarız.
Hocamızın dönüşü ve iade i itibarı için aylardır uğraş içindeyiz kardeşim hedefe çok yakın bir noktadayız artık bu müjdeyide verelim.. :)

Hocamızın dönüşü ve iade i itibarı için aylardır uğraş içindeyiz kardeşim hedefe çok yakın bir noktadayız artık bu müjdeyide verelim.. :)

İşallah burada imparatoru istemeyen çok var.Sorsan kim gelsin desen acayip acayip isimler söylerler.Alınabilecek en iyi hocadır Fatih Terim sanmıyorum gelirmi.Belki Alp Yalman hocayı ikna edebilir dursuna kalırsa zati yalan olur Adnan Polatla çalışmadı Fatih Hoca Dursunla niye çalışsın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt