Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan topal beğenmemesi değil de f/p olarak bakmamiz lazım olaya 2,7 milyon euro +bonus gökhan bide menajeri için 500 bin euro istiyormuş.

Hadi diyelim 2 oldu aziz açıkladı zaten 2.2+ekstralar çıktık dedi. Bu parayı karşılasan bile ilk tercihi fener olur adamin huzurunu niye bozsun.

Eboue örneği var elimizde bir bek'e 2.2 verebilirsin surusune bulursun. Ha dersiniz ki 1.8 alan Sabri mi 2.2 alan gg mi sabriyi seçmek için deli olmak gerekir. İşin özü ne Sabri ne gg Linnes in sadece takımla çalışması gerekir maç oynadıkça ve önünde rahatlatacak skorer bir kanat ile bize yeter de artar bile. Bruma olmaz ama orada misal sinanda olmaz bruma sol Sinan forvete yakın oynamali. Bize hayvanı bir sağ açık gerek.

Hepsine katılıyorum ancak burada bonservis meselesi atlanıyor.Gökhan ayarında bir bek almaya kalksan 4-5 milyon euro bonservisi var zaten.Bedelsiz bulsanda 2-3 milyon imza parası ister.
Ben geliceğini düşünmüyorum ama bonservissiz makul ücret bence 2 yıl 6 milyon euro.

Tıklamayın fanatik haberi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Steven Taylor, stoper bölgesinde görev alabiliyor. Oyuncu ayrıca sağ bekte de görev alabiliyor.

sırf şu yazan için adam aldık yıllarca
:38573:

Kranevitteri kiralayacakmışız atleticodan : )

Muslera
İsmail

Gökhan-Caceres-Neustadter-Telles
Linnes - Semih - Hakan - Carole

Mehmet Topal
Flamini

Ramirez - Sneijder
Vilhena - Bilal

Sinan - Dzeko - Podolski
Bruma-Dembele-Yasin
Emre Güral

Dzeko dışında tüm oyuncuların sözleşmesi bitmiş durumda iddialı bir kadro, tabi bu transferleri başarabilecek yönetici mevcut değil orası ayrı. Zaten lig oynayacağız sadece o yüzden özümüze dönüp en iyi yaptığımız şeyi yapmalıyız hücum ağırlıklı kadro kurmalıyız, dengeli kadrolar ömrümüzü yedi bitirdi. Kadro da temizlik şart,

Chedjou & Selçuk'tan bonservis alırız,
Olcan'dan belki,

Hamit - Tarık - Umut - Donk - Sabri - Sercan - Ontivero - Furkan - Jem - Cenk - Salih - Dzemaili - Endoğan - Gündoğan - Berk - Oğuzhan - Eray gidince maaş yükünden de kurtulunur.

Denayer kalsa Caceres'in yerine onu yazardım ama kalmaz.

Aldığımız bonservis imza ve bir kaç fesih paralarını karşılasa yeter.

Klübün cebinden çıkacak ekstra sadece Dzeko'nun maliyeti olur.

Şu kadarı düşünecek yönetim olsa keşke, daha Zivkovic var sözleşmesi biten 19 yaşında ama onu alamayacakları kesin olduğuna yazmaya tenezzül bile etmedim.

Neustadter bitti arkadaslar. Hayırlı olsun camiamıza.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt