Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Song, Neustadter, ve genç bir forvet alırız.

Süper Lig'den

Okay Yokuşlu
Eren Derdiyok

istediğim isimler.

begensek ne olacak? topal ile gg bizden yıllık 3 m euro garanti para ister. nasıl verecez?

Bonservis verip Song'u aldık diyelim hangisi daha maliyetli olacak ? Topal form olarak Song'tan önde şuanda ligin en iyi 3 oyuncusundan biri, ezikler ortasaha da 3 tane yaratıcı olmayan oyuncuyla oynadığına çok ön plana çıkmıyor gibi dursa da Topal bizim aradığımız adam, biz yaratıcı değil öncelikle kesici arıyoruz zaten.

Gökhan konusuda aynı adam ligin en iyi sağbeki yıllardır oraya harcadıklarımız ortada, hala Salih ve Tarık elimizde verilen paralar bonservisler ortada en azından 2'sini yollasak yıllık alacakları denk gelecek zaten, hatta Sabri'yi de ekle, verecek parayı hesaplarken öncelikle şu düşünülmeli biz kimlere neler veriyoruz, 15 tane işe yaramaz adamı salladık mı zaten rahatlıyoruz.

Topal-Song-Veloso orta sahası güzel olmaz mı? Dursun üçün birini dahi alsa ayakta alkışlarız.

Oruç tuttuğum için sabahladım oturdum arjantin şili maçını izledim eskisi kadar formda olmasada eduardo vargas hala çok teknik çalım atan forvet ve hoffenheim gibi bir takımda oynuyor 3-5 bir şey verip alsak hiç fena olmaz adam 26 yaşına da hala bizim takımda poldi ve sneijderle iyi işler yapacağına eminim.

sahte duyumculara inanmayin arkadaslar

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Dun bi arkadas Song 22.15 de özel ucakla Istanbula geliyor demisti bizi mi koparmiş anlamadim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt