Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener seneye çok kötü dip yapıcak haberi yok
Takımda savunma namına tek adam o zaten oda giderse ilk 5 i göremez

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben arfaya ciddi teklif yapmışlar,fransa basını yazdı.ama önceliği fransa ligiymiş ben arfanın.ben arfayı hangi parayla alacaklarsa,saçma geliyo bu haberler.5 milyon imza parası istiyomuş,yıllığı 4 milyon avro falan çok....veremez kimse.

Geçen hafta Borussia Dortmund teknik direktörü Thomas Tuchel ile görüntülü bir telefon konuşması gerçekleştiren Emre Mor'un Alman teknik adamdan etkilendiği belirtildi. Sözleşmesinde ilk 11'de oynama maddesi koyduracak olan Emre Mor'un bonservis bedelinin ise 13-14 Milyon Euro civarında olacağı öğrenildi.

Kim kimi koparıyor Dursun Özbeğin asdlkjhaskjdhaskjdahsjh

tumblr_m7mv6lm69n1rpbrux_large.gif

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Ben Arfa’yla ilgili açıklama yapan Mesrun İzzet,

“Türkiye temsilcisi benim. Kendisiyle 3 gün önce konuştum. Yüzde 95 Olympic Lyon’a imza atacak. Lyon bu transferin üzerinde ısrarla duruyor. Atletico Madrid almak için çok bastırıyor. Simeone’nin yönetimden doğrudan talep etmiş. Yüzde yüz duydum, Simeone, ‘Ben Arfa’yı almazsanız ben kalmak istemiyorum’ demiş. Bir stoper, bir 10 numara ve bir de forvet istiyor. Ben Arfa’yı transferde birinci sırayı yazdı. Türk takımları için Ben Arfa çok zor. İstediği para yıllık 3.5 milyon Euro. Peşin para. İmza parası 4 milyon Euro. Maç başı da 25 bin Euro istiyor. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, AC Milan ve Inter de kendisine talip olmuştu. Ama Türk takımlarının alabileceğini sanmıyorum” dedi.

Buralarda Topal-Song ikilisi yapalım diyenleri anlamıyorum,geçen sene fenerin maçlarını izlemediniz mi gözümüz mü kanasın

@Sinan Bilgin gidecek misin? Herhalde fazla gelen olmaz diye ramazani bekledi bizim pinti :D

Buzz Spor@buzzspor
Dursun Özbek yarın öğlen saati Florya'da kulüp üyelerine mangal partisi verecek.

Son düzenleme:
olm m. sissoko newcastle'dan ayrilmak istiyormus. fistik gibi orta saha/kanat oyuncusu.

bu arada fenerliler ben arfalı,emre morlu,feghoulili kadrolar kuruyordu oğlum sırf gülmek için okuyorum aghhahahahha

Solda Dembele sağda Emre Mor.....Tuchel yaratık yapacak bu çocukları

dortmund emreyi almış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt