Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.443
- 14.297
- 1.998
También el Galatasaray sigue negociando con Alex Song. Quien lo quieren libre.
bonservissiz istiyormuşuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
También el Galatasaray sigue negociando con Alex Song. Quien lo quieren libre.
"Ayrıca Galatasaray, Alex Song ile görüşmeye devam ediyor. Onu bonservissiz istiyorlar"Nediyon Sergen?
2 den asagisi kurtarmaz zaten. Orta saha diye birsey kalmadi cunku..biz 2 ortasaha alıcaz bence
Oyuncu isterse bu transfer olur, Barca bence sorun cikarmaz da ben hala Song ile gorusup anlastigimiza inanmiyorum."Ayrıca Galatasaray, Alex Song ile görüşmeye devam ediyor. Onu bonservissiz istiyorlar"
Topal-Song olabilir sonra aklıma Dursun geliyor iştebiz 2 ortasaha alıcaz bence
atletico madridden kravatlı abiyi de kiralıyomuşuz.kranevitter galiba adı2 den asagisi kurtarmaz zaten. Orta saha diye birsey kalmadi cunku..
Cok iyi bir on libero, ama hem Song hem Kranevitter tasi gibi olurdu aslinda.atletico madridden kravatlı abiyi de kiralıyomuşuz.kranevitter galiba adı
oyuncu kabul etse bile Atletico buraya yollamaz onu Bundesliga daha cazip olur hem oyuncu hem kulüp içinatletico madridden kravatlı abiyi de kiralıyomuşuz.kranevitter galiba adı
villareal falan da istiyomuş.el mundo deportivo da yazıyodu,son anda araya biz girmişizCok iyi bir on libero, ama hem Song hem Kranevitter tasi gibi olurdu aslinda.
demek gelmeyecek 2.5 dan aşağı rakama gelmez burayasong gelirse 1,8 milyon avro diyolar yıllığı
atletico madridden kravatlı abiyi de kiralıyomuşuz.kranevitter galiba adı
kiralayacakları bi kulüp arıyolar,ben öyle biliyorumatletico baskanı acıklama yapmıs söz konusu deil diye
kiralayacakları bi kulüp arıyolar,ben öyle biliyorum