Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli basında kariyer soslu,seneliği 6.5M euro 'dan 34'lük Pepe güzellemeleri. G.Saray alınca 980M Moritanya rupisi ve futbolumuz batıyor..Bakmayın 34 yaşında senelik 6.5M aldığına,Gomis'in kalp sorununu konuşalım. Beşiktaş çok iyi transfer yaptı. Para değil bunnar. Pepe bu,gold...

Elimizde ki çöpleri ligdeki iyi yerlilerle takas etmek lazim 2 çöp 1 yerli gibi..

Biz Drogba'ya 7 verdiğimizde çılgınca eleştirenler nerede,kaliteyi getiriyorsan parayı vereceksin

ya arkadaş kuşlarların yaptığı çekememezliği aynen bizim taraftar yapıyor..Drogba forvet olarak dünyada neyse Pepe de defans için aynıdır.. Drogbayı aldığımızdan bizim taraftar maliyet hesabı yapmadı çünkü çok büyük bir transferi.. adamlar Pepeyi almış bu fiyatlar çok normal

Haklisin artik kiev'den 6 yerine 3 yerler

Yönetim bu sezon çok para harcıyor daha da harcayacaklar bu çok belli. Maicon imzalamışken hala Acerbiyle görüşme yapıyorlardı. Tudor Ntvsporda şimdilik bir stoper yeterli demişti. Yani Sassuolo vermiş olsa 8 milyona o da gelecekti. Bu da demektirki daha para harcanacak.

Şu ana kadar gelen isimler gayet iyi, ismi geçenler çok kaliteli. Kuşkum yok boş bölgelere en iyi transferler yapılacak. Son iki yıldır yönetim tam bir felaket ancak bu yıl transfer anlamında gerçekten iyi iş çıkarıyorlar. Şimdi taraftara düşen takıma sahip çıkmak, stadı doldurmak ve takımı yalnız bırakmamak. Tezahüratta geçtiği gibi "Yönetim-Futbolcu-Tarafta" bir olursa bu takımı kimse durduramaz.

Bazi arkadaslar icin soyluyorum kuslar isterse messiyi getirsin umrumda degil. Ben bize bakarim arkadas

sneijderin toplantı başlamış.1 saate haberler düşer.

ya biz drogba varken şampiyon olamadık adamlar stoper aldı şampiyon ilan ediliyor yahu

Dursun Özbek ve Mehmet Özbek kritik Sneijder toplantısının yapılacağı Point Otele geldi. Sneijder'de şuan Point Otelde. (GAMA)

Toplantıda; Dursun Özbek Mehmet Özbek Guido Albers Wesley Sneijder olacak..

'Turkish Giants Galatasaray' , Durmisi için 89M Danimarka Kronu'na anlaşma sağladı
DD8uUngXsAAq7lk.jpg
Ntvspor: Durmisi 89 milyon Danimarka Kronu karşılığında Galatasaray'da. Durmusi için yıllık 25 milyon Danimarka Kronu ödenecek.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lemina-Imbula gelmezse cok kotu seyler olacak, yer yerinden oynayacak.

size bişey söyliyim.dünkü sneijder olayı bence tüm yılın geneline etki edecek bi olay,sneijder kalırsa.sneijder öyle büyük bi oyuncuki ,sezon bittiğinde elde kupalar oldugunda bunu anlayacaksınız.belki bi de uefa kupası olur elimizde.

Toplantıda;

Dursun Özbek
Mehmet Özbek
Guido Albers
Wesley Sneijder

olacak..

Bu toplantıda Sneijder'in kalma ihtimali 0

Bjk iyi takim olabilir ama aykut kocaman senol günes'e üstünlük kurmustur herzaman

Biz aradan siyrilip sampiyon oluruz diyecegim ama ligde en son sampiyon olan yabanci hoca Zico,yani 10 yil önce.

O yıl da Bjk'de Tigana,bizde Gerets vardı,yani illa ki yabancı biri şampiyon olacaktı.Yerlilerin büyük dominasyonu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt