Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk muhteşem oynuyor diyen 1 tane insan evladı var mı forumda? Ne içiyorsunuz topunuz merak ediyorum. Surada sneijderi eleştirenlerden 1 kişi selçuk daha iyi demiş mi de her eleştirinin altına selcugu ilistiriveriyorsunuz!!!

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Çok haklısın.. Forumda alışkanlık oldu. Bir yerde Sneijder eleştirilse ama Selçuk diye başlıyorlar... Şu ikisi gitse de kurtulsak ..

Maç başıyla birlikte yıllık 3.8 milyon euro kazanan Selçuktan da indirim isteseler bir şey demem ama sadece Sneijder'e baskı uyguladıkları için yönetim küfürü hakediyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bu antrenman konusunda bir sorum olacak renktaşlar. Tudorun yaptığı yüklemeyi diğer takımlar da yapamaz mı ya da iş antrenörlerde mi bitiyor yoksa Tudorun özel programı mı var ?

Hocalar da bitiyor galiba renktaş misal simeone felix magath ağır idmanlar yapıyor diye biliyorum başkada vardır bu idmanların dezavantajı dozajı iyi ayarlanmasda bi ton sakat verilir ama iyi ayarlarsan çok sağlam kondisyonlu bir takım yaratılır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şenol Güneşi tebrik etmek gerek Atiba Oğuzhan Talisca Babel Q7 gibi oyuncuları aynı anda oynatabilmek büyük iş Atiba dışında defans yapabilen yok

Bu antrenman konusunda bir sorum olacak renktaşlar. Tudorun yaptığı yüklemeyi diğer takımlar da yapamaz mı ya da iş antrenörlerde mi bitiyor yoksa Tudorun özel programı mı var ?
Yapar ama futbolcular istemez misal ersun u hic bir futbolcu sevmiyordu fenerde ama aykuta tapiyorlar neden çünkü düşük tempo antreman yaptırıyor aynı örnek riekering içinde geçerliydi.

Sana güVeniyoruz wes,
önce Hırvat İ.Tudor.
sonra da D.Ö.den bizi kurtar.

Sürün yağlı surat!

Moderatör tarafında düzenlendi:
E tamam ben de diyorum ki ne Sneijder ne de Selçuk savunmada iyi. Aynı şekilde ikisi de temposuz, ikisi de hava toplarında etkisiz. Ama Sneijder Selçuk'tan farklı olarak daha fazla dikine oynuyor, koşu yollarına daha çok pas atıyor, daha çok verkaça giriyor. Bu nedenle 8 numarada Selçuk oynayacağına Sneijder oynasın. Tabii eğer iki değil bir orta saha transferi yapılırsa.
Yanlış leşte oynasa selçuk sneijder gibi 10 metre karede oynamıyor maç seyretmiyormusun kardeş? Sneijderin orada oynama ihtimali bu hali ile 0.

Maç başıyla birlikte yıllık 3.8 milyon euro kazanan Selçuktan da indirim isteseler bir şey demem ama sadece Sneijder'e baskı uyguladıkları için yönetim küfürü hakediyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önce eli belinde ve en çok kazanandan başlarsın bu işlere sıra onlara da gelir emin ol.

Selçuk 12km koşuyor evet.

sent via GSC

Tamam sende haklı olabilirsin ama şartları ve konuşulanları bilmiyoruz.Benim tek itirazım sanki sneijderi kimse istemiyor havası yaratılıyor benim tepkim buna.

dedigim gibi gider veya kalır, ikisinede olur derim. giderse 10 numarasız bir takım kurulur, kalırsa muhakkak sneijder üzerine bir takım kurmak gerekir.

tabi sneijder'in kalması durumundaki tutumu cok önemli. takıma küserse zaten yedekten cıkamaz, adam gibi topunu oynarsa, gecen sezona oranla daha ii takım kurulacak, cok faydalı olur.

D.Ö:B.kunu yiyim indirim yap
W.S:Ne indirim mi? o da ne??Saçmalama

DD9cpD1XUAAjZ88.jpg

Su yerli sevicilerden bi kurtulsak 10 sene sabriyi bu tarzda savunuyolardi.

Kalmak istiyorsa indirimi her türlü Kabul eder zaten

Bence asil sorun eskisi gibi takimda etkisi olmayacak,Bunu sorun edebilir Sneijder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt