Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rengim adama hocalik kariyerinden sallamak mantiksiz geldi. Adam 38 yasinda, ne gibi hocalik kariyeri olacak gözünü seveyim ? Ama bir adam illaki hoca olarak gerekmez ki, futbolculuk kariyerinden biliyor büyük futbolcular ile birlikte calismayi, adam en büyükleri ile calisti hatta senelerce.
Ayni seyi soyluyoruz ne kariyeri olacak 38 yasinda :)
ama kariyeri olmadan egosu tavan yapmis diyorum iste

Eskiden alıntılarıma geç de olsa cevap verirdin.Şimdi senin zıttın bir düşünceyle alıntı yaptığımda hiç sallamıyorsun artık.

Son zamanlarda gsc uygulamasindan giriyorum daha cok orada da alinti bildirimi gelmiyor pc ye gecince görüyorum ya da konu icinde oldum mu tesadüfen.

Ali Naci Küçük: Sinan Gümüş, Yönetim ile görüşüp; "Kalmak istemiyorum, bırakın gideyim. Transferime izin verin." dedi.

Bu adam gitmeden bu takıma huzur yok kalırsa problemler biter mi sanıyorsunuz gidecek gitmeli

Vankör askida'imis corchia ve imbula icin görüsüyorlarmis

dogru ya, topcular kart görüyor diye ceza vermeye calismisti Dursun :asd22:

Sağ bek alıp Linnes'i solda oynatacağımıza (Carole ihtimal vermiyorum) sol bek alıp Linnes'i gerçek mevkisinde oynatmak daha mantıklı değil mi?

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu sinanda ayrı bir gerzek ha getir bonservis git yani kimse gitme demiyor ki ellerinde olsa babalarını satarlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt