Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli - Belhanda - Konop - Gomis hattı kurulacaksa, İbiza garsonu yeni mesleğine devam edebilir.

Şu hücum hattı tarihimizin en iyi hücum hattı olabilir.

Öyleyse fazladan Titi' yi alsınlar o vakit. Solak, yüksek toplarda başarılı bir stoper, tam Tutor' un istediği gibi. Ciddi söylüyorum, yapılan transferlere kıyasla bedava gibi maliyeti olur, tutmazsa elden çıkarmak da çok çok kolay...

ahaha sana yemin ediyorum baska bir forumda milletin kafasini sisirdim titi icin maicon titi iyi ikili olurlardi

ama ne yazikki bursaya gitti galiba yada göztepe

Öyleyse fazladan Titi' yi alsınlar o vakit. Solak, yüksek toplarda başarılı bir stoper, tam Tutor' un istediği gibi. Ciddi söylüyorum, yapılan transferlere kıyasla bedava gibi maliyeti olur, tutmazsa elden çıkarmak da çok çok kolay...
Bursa kaptı bile

____________Muslera____________
Corchia___Maicon__Serdar___Strinic
______Vainqueur____Lemina______
_Feghouli___Belhanda___Rodrigues_
____________Gomis_____________
TAŞ
Corchia:5.5
Strinic:2
Vainqueur:3
Lemina:2(Kira)
Feghouli:4.5

Wes gider bedelsiz,Selçuk yedek,Eren-Sinan-Çalık-Tolga-Linnes rotasyon

Bence 1 kanat oyuncusu gelicek olması gereken de o.
Hoca rodrigues'e güveniyo onu oynatır.
Orta saha bu kadar çöp iken kanat transferi lüks olur

Bruma dışında bizde sezonu vasatüstü geçiren mi var

tolga-cigerci-fener-e-golum-var--1470715632.jpg

erenin avrupada yine bir pazari var

futbolcu takasi icin kullansinlar 1 futbolcu icin

yerine genc bir cengaver bulsunlar

allah korusun gomis sakatlansa yine bu futbol katili ile oynayacagiz

2 bek sağ kanat ve 2 tane orta saha almadıktan sonra bişey olmaz yine takımdan. bu transferlerin de yapılacağını hiç sanmıyorum ayrıca.yapılsa bile yine selçuk hırbosu oynayacağı için heyecan yapmaya da gerek yok.dünya yansın yine selçuk oynayacak aksini iddia eden yoktur heralde görünen köy kılavuz istemez.

Son iki üç yıldır kadro planlaması o kadar berbat yapılmış ki ilk 11 e 7 8 direk transfer gerekiyor allah galatasarayı bu hale düşürenleri bildiği gibi yapsın ne diyelim

Selman Öztürk‏ @SelmanOztrk
G.Saray yönetimi az önce Cavanda, De Jong, T.Çamdal, Donk, U.Gündoğan ve E.Başsan'ın temsilcilerine ve oyunculara yazılı bildiri gönderdi.
Bildiride yeni sezon yapılanmasında düşünülmedikleri ve kendilerine kulüp bulmaları halinde bonservislerinin 'ücretsiz' verileceği iletildi.

Akıyor maşallah bugün :)

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asil olmasi gereken

transfer-maicon-transfer-transfer
----------transfer-transfer

normalde 5 tane ilk 11 topcusu lazim bu pozlara
4 tane gelse super
3 tane gelirse eh iste belki savunma toparlanir
2 tane gelirse bu bölgelere yine 50 gol yeriz degisen birsey olmaz eldeki salataliklari dusundugumuzde

bana kalsa

xx(Linnes)----Maicon-----Serdar----xx(Linnes)
------------------Tolga---------------------------
-------------------------------xxxx--------------

yani 2 (Tolganin yerine alirsak 3) ile gayet iyi olur. Hem Serdar hemde Koray gayet olumlu bana göre. Ve hangi beke oyuncu alirsak, tersinde'de Linnes oynar.

Tolga sadece defansif (top kapma kolay pas, ara sira öne impuls) ile oynatirsak cok ama cok iyi bir oyuncu bana göre (Tabi ara sira blackoutlari oluyor, neyse artik).

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt