Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben arfaya burun kıvırmakta neyin nesi sanırsın bizde messi ronaldo oynuyor bellemişler bitik bir sneijder var elimizde yatıp kalkıp onu söylüyorlar

Antisneiderci olarak hemen şunda paylaşayım. Doğruları konuşmak lazım, adamı istemesek bile. Tudor 10 numaralı sistemde oynayacaksa Belhanda elinde patlar net. Yok sistemini değiştirecekse bilemem. Belhanda için sneijder harcanmaz

Ekli dosyayı görüntüle 17211

sizce de belhanda sinan akçıl'a benzemiyor mu? umarım sezon içerisinde biz topçu alalım dedik adam popçu çıktı demeyiz. :oley:

Almanlar Fifa siralamasinda yine birinci siraya cikmis. Brezilya'yi 2.siraya atmislar.

Türkiye 25 den 33'e düsmüs.

Sneijderi öveceğim diye ben arfaya sallamak neyin nesi
Yolları ayıracağız alışın artık buna

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antisneiderci olarak hemen şunda paylaşayım. Doğruları konuşmak lazım, adamı istemesek bile. Tudor 10 numaralı sistemde oynayacaksa Belhanda elinde patlar net. Yok sistemini değiştirecekse bilemem. Belhanda için sneijder harcanmaz

Ekli dosyayı görüntüle 17211

Bence en doğru karşılaştırma bu seneyle geçen senenin kıyasıdır. Yoksa kriterler denk değil Lig seviyeleri oynanan takımlar rakip takım seviyeleri vs.

Bence en doğru karşılaştırma bu seneyle geçen senenin kıyasıdır. Yoksa kriterler denk değil Lig seviyeleri oynanan takımlar rakip takım seviyeleri vs.

Sneijder nice te olsaydı geçen sene balotelli yi kral yapardı. Ama şöyle bir şey var Belhanda orada 10 numara değildi çoğu maçta sol iç gibi oynadı

Sneijder pas oyunuyla kendini gösterebilen bir adam yanındakiler pasa yatkın değilse etkili olamıyor.Ben Arfa kişisel becerisiyle takım iyi olmasa da kendini gösterebilecek bir adam bizim lig için daha uygun.

S.a

DDwrBIdWAAAWoJQ

Volkan Demirel: Hedefim 40 yaşına kadar oynamak

Volkan Demirel: Bedenim, vücudum, zihnim, aklım el verdiği sürece Fenerbahçe'ye hizmet edeceğim

Adamlar ayıya imza töreni yapıyor ahahaha

Volkan Demirel: "Muslera ile 1-2 kez yemek ortamlarımız oldu. Galatasaray camiasında saygı duyduğum ender isimlerden birisi"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt