Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mahmut Uslu :"Ben Arfa ile ilgilenmiyoruz. Zaten gelse şu takımın neresinde oynayacak. Transferlerin %90´ı bitti."

:D

basin1_40822_4681606.jpg

Bafetimbi Gomis: "Fransa'da ilk ayrılığımdı Swansea. İngilizce de konuşamıyorum, zordu. Galatasaray'da bana güven var, hissediyorum"

2 senedir takımı forvetsiz bırakan yönetimin ilk forvet transferi için bayram ilan etmeye gerek yok!

Yapılan hiçbir transfer 2 senedir Galatasaray markasına verilen zararı ve sebep olan yönetimi aklayamaz. Rehavet yok!

Armayı sonuna kadar destekleyeceğiz. Tribünlerde, sosyal medyada omuz omuza olacağız. Ama bu yönetimin rezilliklerini asla unutmayacağız!

Gomis: "Kasımpaşa'dan Veigneau çocukluk arkadaşım. Medjani, Drogba, Chedjou'ya Galatasaray'ı sordum, olumluydu"

_____________Fabri_____________
Gökhan__Marcelo__Pepe___Adriano
_________Atiba___Oğuzhan_______
__Quaresma___Talisca___R.Babel__
_____________Gignac____________
Buda Muhtemel Beşiktaş Abouyu alamazlar galiba Gignac diyorlar abartılacak pek bişey göremiyorum şu takımda ama bakalım

yanlış forumdasın

Kuckaya 6 Mio vermekte yanlış yani adam 30 yaşında ve bu yaşa kadar bile o denli bir paraya transfer olmamış hiç

Kuckaya 6 Mio vermekte yanlış yani adam 30 yaşında ve bu yaşa kadar bile o denli bir paraya transfer olmamış hiç

trabzon 1 stoper 2 ortsaha alacaktı.medel boca juniorsa gitmek istiyo diyolar.trabzon iyi takım kurdu.okay,yusuf yazıcı cabası.castillo ve bongonda da çok iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt