Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önünde bu defans olan ve Cenk ile rekabete giren adam Neuer olsa PTT 1. lige düşer...

Sağ beke de transfer lazım

En iyi sağ bekimiz gitti, Linnes ancak sol bekte verimli oynuyor, Cavanda soru işareti.

sneijder meselesi artık marka t-shirt giyeyim de yırtık olsun modunda ilerliyor,iki senedir takım oyununa hiçbir katkısı yok selçukundan semihine yasinine hepsinin sepetlenmesi gerekirken nelerle uğraşıyoruz

Allah nasip ederse bir oğlum olucak adını Allah'ın Aslanı anlamına gelen HAMZA koyucaktım sırf bu çapsız hamza pzvk i yüzünden isim arıyorum şimdi.

Kova Volkanın 2.5 M Euro aldığı ülkede Muslera 5M Euro eder.... Bundan daha net i YOK....

sebep 2.5 alan kova volkanın takımı 32, 1 milyon euroya oynayan fabrinin 30 gol yediği yerde 3.5 milyon euro alan muslera 40 gol yemiş daha çok para daha çok gol yesin diye veriliyor ligde sanırım 5 verelim 50 yiyelim temiz

zamanında melonun da gitmesi gerektiğini savunuyordum şuan meloyu güzel hatıralarla hatırlıyorsak o zamanlar gittiği içindi kalsaydı daha kötü ayrılık olacaktı,doğru zamanda ayrılmayı bileceksin

cartoon-humorous-illustration-brown-bear-plays-football-goalkeeper-catches-ball-field-forest-41563005.jpg

Volkan Demirel :D

Allah nasip ederse bir oğlum olucak adını Allah'ın Aslanı anlamına gelen HAMZA koyucaktım sırf bu çapsız hamza pzvk i yüzünden isim arıyorum şimdi.

gözün aydin cengizhan kardesim. Allah anali babali büyümeyi nasip eylesin. Vallah kanka burada kiziyoruz falan ama o ismi istediysen koy bence. Sonucta ömür boyunca tasiyacak o ismi, sirf bi mal yüzünden istedigin ismi koymamazlik etme bence. alti üstü futbol...

zamanında melonun da gitmesi gerektiğini savunuyordum şuan meloyu güzel hatıralarla hatırlıyorsak o zamanlar gittiği içindi kalsaydı daha kötü ayrılık olacaktı,doğru zamanda ayrılmayı bileceksin

Bence kono lemina ve feg gelirse dursun da zirve de bırakmalı en doğru zaman bu.

Sinan'ı 5m ve sonraki satış karının %25ine verelim mis gibi olur

gözün aydin cengizhan kardesim. Allah anali babali büyümeyi nasip eylesin. Vallah kanka burada kiziyoruz falan ama o ismi istediysen koy bence. Sonucta ömür boyunca tasiyacak o ismi, sirf bi mal yüzünden istedigin ismi koymamazlik etme bence. alti üstü futbol...

Allah razı olsun kardeşim valahi sırf o adamı sevmediğim için soğudum isimden bu kadar olur.

BİLGİ: Galatasaray'ın sattığı toplam kombine bilet sayısı 24.000'e ulaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt