Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler yonetim iyi futbolcularla ilgileniyor felan diyoruzda

Trabzonun Kuckayi, Basaksehirin Clichyi ve Besiktasin Pepeyi aldigi bu transfer doneminde bizim Dani Alves / Ribery gibi elamanlar almamiz lazim

Belhanda Gomis Maicon suana kadar iyi... ama Galatasaray ismini yakisacak daha buyuk topcular transfer edebiliriz...

Sneijder giderse bu sezon ilk 2 ye giremeyiz.

Varken de giremedik zaten. :coffee:

selçuk sevmem ama 10 numara bölgesince orta sahadan daha iyi oynar zaten asıl mevkisi bu biz adamı dmc ye evirdik

Zannetmiyorum. Selçuk biraz fit olunca 8 numara oynar başka da oynayamaz. Çünkü selçuk hareketli oyunda filan gol atabilen oyunu baskı altındayken okuyabilip hızlı oynayan bir adam değil. Rakibin üzerine de gitmez. Selçuk gerçekten de tarz olarak Pirlo gibi. Geriden pas alıp baskı olmadığı anda rahat rahat dönecek ve oyun alanına bakacak kadar zamanı olacak ki gerçekten iyi olan pas yeteneğini göstersin.

Selçuk için ideal oyun yavaş oynanan bir maç ve kendisine koşu gösterecek Burak tarzı santrafor. Başka türlü çok zor.

Yönetimin son yaptıkları dikkate alındığında fatih terime zemin hazırlandığına ve hatta tudorun da kullanıldığına dair burnuma pis kokuları getiriyor.

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan satılırsa yerine sağlam adam alınır ama içimden bir ses sağ ve sol bek konusunda yine çuvallayacağız diyor..Carole'den geçen sene neler çektik..Eğer sağlam kanat bekleri gelmezse geçen seneki defans problemleri olduğu gibi devam eder

JlajpW.png

:asd22:

Zannetmiyorum. Selçuk biraz fit olunca 8 numara oynar başka da oynayamaz. Çünkü selçuk hareketli oyunda filan gol atabilen oyunu baskı altındayken okuyabilip hızlı oynayan bir adam değil. Rakibin üzerine de gitmez. Selçuk gerçekten de tarz olarak Pirlo gibi. Geriden pas alıp baskı olmadığı anda rahat rahat dönecek ve oyun alanına bakacak kadar zamanı olacak ki gerçekten iyi olan pas yeteneğini göstersin.

Selçuk için ideal oyun yavaş oynanan bir maç ve kendisine koşu gösterecek Burak tarzı santrafor. Başka türlü çok zor.
kısmen katılmıyorum bence ceza sahası önünde çok tehlikeli olabilecek bir oyuncu selçuk.

Tolga basligina girin adama Busquets diyen mi var, Khedira diyen mi var ilk maclari sonrasi. Adam gercekten basta muhtesem oynuyordu. Ben hatta boyle devam ederse yilin transferi olur demistim. Bukadar kolay harcamamak gerek. Ondan once sutlanmasi gereken yeterli duzeyde mal var onlara odaklanmak gerek.

Tolga basligina girin adama Busquets diyen mi var, Khedira diyen mi var ilk maclari sonrasi. Adam gercekten basta muhtesem oynuyordu. Ben hatta boyle devam ederse yilin transferi olur demistim. Bukadar kolay harcamamak gerek. Ondan once sutlanmasi gereken yeterli duzeyde mal var onlara odaklanmak gerek.

Beşiktaş ile oynanıp kazandığımız süper kupa maçını staddan izlemiştim gerçekten muazzam oynamıştı. Chedjou geldi yine aklıma. :red:

10 numara mevkisi olacakmı gelecek sezon dur bir bakalım

Kucka iyi adam ama özel ucakla getirilecek bir yildiz degil

Varken de giremedik zaten. :coffee:

O kadronun icinde Wesley degilde Belhandayi koy... Riberyi koy gene giremezdik zaten. Olaya oyle bakmak lazim.. 5 gol / 15 assist ve attigi daha nice guzel paslar... goz ardi edilmemesi lazim

Iyi bi kadroyla dunya kupasi oncesi Sneijderin ne paslar aticagini simdiden kestiremiyen bir taraftar grubuna sahibiz ne yazikki.

ben 1-2 maç tribünde izleme fırsatı buldum foruma koşa koşa gelip deli gibi övmüştüm hatırlıyorum acayib ötesi oynuyordu ilk maçlar

Leipzig jean kevin augustin diye bi çocuğu 13 milyon euro ya almış psg den. Şaka gibi ya bruma gibi bi adamı 20 den aşağı sattık ya sinirlerim geriliyor harbi

Son düzenleme:
Tamam eyvallah ön liberosun ama sen sut falan cekme. 30 sut cektiyse hepsi daglara taslara gitti. Sirf kosuyor diye adam oynatacaksak Semih ve Sabri de bu kulübün yetistirdigi degerli topculardir. Tolga, Yasin, Carole gibi adamlar Galatasaray'da ilk 11 oynayacak ve Bruma, Sneijder gitmis olacak. Vay be. Bunu sezon bitmeden önce biri söylese linc ederdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt