Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images
c86760b2a91.jpg

mario-lemina-juventus-serie-a_dh50uk1k59vh1mkad0njpzoih.jpg
ergin_ataman_ic.jpg

Adamın karıyerını bıtırmeye mı calısıyorsunuz alpay bey

Leşçukçular da selçuk gibi foruma kazık çakmışlar. Çok gülüyorum bu arkadaşlara.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet antu'da çok ilginç şeyler ile karşılaşıyorum

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
uhacettepe - 07.07.2017 00:47[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]..Kızım 4.5 yaşında daha etrafındaki arkadaşların çoğu ya gs ya bjk li onlardan etkilenip Fenerbahçeli olmak istemiyor resmen. Benim hatrima arada bir olurum diyor. Stada götüreceğim ankaradan gelip de ama bu yıl bu kadro boş stada rezil bir oyuncu topluluğuna mı???

Aziz yıldırım yüzünden son 10 yılda doğan çocukların çoğu ya gs ya bjk li Ben bir baba olarak zorlaniyorum resmen olur da 3_ 5 yıl daha şampiyon olamazlarsa cidden 2005 ve sonrasında doğanlarda ciddi taraftar kaybı olacak...

Biraz bunların düşünülmesi gerekir. Ben bu saatten sonra ölene kadar şampiyonluk görmesemde takımımla gurur duyarım ama yeni çocuklar gençler??? Büyüklük aidiyet duygusu vefalı taraftar kadar elde edilen başarı ile doğru orantılı umarım Aziz yıldırımın gerçekten son yılı olur ve imkansız gibi gorunsede şampiyon oluruz...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ok.gif
necati__1907 - 07.07.2017 01:03[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Çok açık konusiyim..2000 senesinde henüz 9 yaşındaydım ve 6s nin UEFA şampiyonluğu oyle sukse yaratmıştı ki etrafımdaki bütün çockluk arkadaşlarım etesi gün mahalle maçında Hagi‚Jardel‚Ümit Davala‚Hakan Şükür üm ben falan diyorlardı bunların çoğu fb li ve bjkli çocuklardı yani..Bende etkilenmiştim. Son anda dayımın telkinlleriyle büyük bi hatadan kurtulmuşum..

Gerçekten başarı çok etkili...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Michaelscottfacepalm1.gif

hayatlarindaki en büyük hatalarinin farkindalar :D

Evet çok iyi bir bek opsiyonlu bir kontrat ile denenebilir. Tam bir profesyonel muazzam bir oyuncu.

Ayrıca zénith den javi garcia da olabilir

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

benoit bordoya dönmek istiyormuş ancak bordolular sakatlık konusunda hala şüphelilermiş sanırım

onların tesislerde mi ne çalışıyor galiba

Henry Onyekuru (20, Everton): "48 takım ilgileniyordu benimle, PSG ile anlaşmaya yakındım ama bana düşünmek için yalnızca 2 saat verdiler."

benoit bordoya dönmek istiyormuş ancak bordolular sakatlık konusunda hala şüphelilermiş sanırım

onların tesislerde mi ne çalışıyor galiba

Evet Trémoulinas ve javi garcia yi alacaklar büyük ihtimalle. 600 bin Euro net maaşla anlaşabiliriz.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Sagna suan hala sakatmis. Isimize yaramaz yani. Orta sahaya Cheikh Ndoye transferi düsünülebilir.

Fransa Ligi'nde dandik bir takimda iyi istatistikler yakalamis. Yasli olsa da fizik olarak Selcuk'u 5'e katlar.

Sözlesmesi bitenlerden baska isimize yarayan olmaz. Ghezzal'i saymiyorum Feghouli geliyor diye.

ok.gif
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]..Kızım 4.5 yaşında daha etrafındaki arkadaşların çoğu ya gs ya bjk li onlardan etkilenip Fenerbahçeli olmak istemiyor resmen. Benim hatrima arada bir olurum diyor. Stada götüreceğim ankaradan gelip de ama bu yıl bu kadro boş stada rezil bir oyuncu topluluğuna mı???

Aziz yıldırım yüzünden son 10 yılda doğan çocukların çoğu ya gs ya bjk li Ben bir baba olarak zorlaniyorum resmen olur da 3_ 5 yıl daha şampiyon olamazlarsa cidden 2005 ve sonrasında doğanlarda ciddi taraftar kaybı olacak...

Biraz bunların düşünülmesi gerekir. Ben bu saatten sonra ölene kadar şampiyonluk görmesemde takımımla gurur duyarım ama yeni çocuklar gençler??? Büyüklük aidiyet duygusu vefalı taraftar kadar elde edilen başarı ile doğru orantılı umarım Aziz yıldırımın gerçekten son yılı olur ve imkansız gibi gorunsede şampiyon oluruz...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ok.gif
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Çok açık konusiyim..2000 senesinde henüz 9 yaşındaydım ve 6s nin UEFA şampiyonluğu oyle sukse yaratmıştı ki etrafımdaki bütün çockluk arkadaşlarım etesi gün mahalle maçında Hagi‚Jardel‚Ümit Davala‚Hakan Şükür üm ben falan diyorlardı bunların çoğu fb li ve bjkli çocuklardı yani..Bende etkilenmiştim. Son anda dayımın telkinlleriyle büyük bi hatadan kurtulmuşum..

[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Fener geçmişin sefasını baya bi sürdü. Bizim ise eskiden pek başarımız olmadığı için yaşı büyük fanatik Galatasaray taraftarı azdı. Uefa kupası ise biz 90 jenerasyonun koyu Galatasaraylı yaptı ki bence arenanın ilk senelerinde dolmasında 90 jenerasyonun üniversite çağına gelmesi başlıca faktördü. Drogba, Sneijder, 2 sene üst üste şampiyonluk yeni nesilde baya taraftar toplamımızı sağladı. Herhalde totalde 25-30 milyon taraftar kazındırmıştır İMPA.

ok.gif
[/TR]
[/TABLE]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ok.gif
[/TR]
[/TABLE]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

1245483.png

TAVSİYE: Resmini gösterirse futbol ile ilişkisini keser çocuk.

Kendi futbolcusuna düşman olduğunuzu kabuk ediyorsun o zaman. Ben burada wesley düşmanları dedim. Sneijdere düşman galatasaraylılar demedim.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes sneijder'dan övgü ile bahsetmek zorunda degil

Bu adam elestirilmez diye bir Kanun mu var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt