Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kel kım ozan kabak mı?

Avrupanın üst düzey ligleri için yetersiz kabul zaten sneijderin vurdumduymazlığınıda biliyoruz o da kabul de adamın 3 4 yıl sözleşmesi yokki bu sene değerlendirirsin sonra düzgün bi şekilde yolunu ayırırsın tabi bu benim görüşüm gidersede çok üzülmem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zarar verecek takima bu sene kalirsa sorun orada. Tudor istemiyor kendisini, ve sneijderde tudordan memnun degil. Sneijder kalirsa bastan sorun yokmus, herkes isini yapiyormus gibi lanse edilir, ama bir süre sonra olaylar büymeye baslar. Her maci kazanamazsin. Ister istemez, sneijder yedek beklediginde ve skor olumlu olmadiginda taraftardan tepki gelebilir, ve bu hem takimi, hem hocayi baski altina alir.

Bu isi firsat varken akillica cözmek gerekiyor.

cavanda eli belinde geziyor resmen bitmis

10298_oc291.jpg

Ben yalan söylüyorum da, gözlerinde mi seni kandiriyor ömer...

O perdeleri indir, sende göreceksin.

pre 2010 sneijder ile post 2010 sneijder iki farkli karakter gibi. Ve bunu avrupada da tüm futbol adamlari biliyor, ki yanasmiyorlar bile. Ve sneijder piyasada gözlerden kacabilecek bir topcu da degil, herkes taniyor, ve sorun orada.

10298_oc291.jpg

Hamdolsun bir fotograf var . Yoksa bi şey yollayamiyorsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tudor çok sert lan. Adam kabadayı gibi yaylana yaylana yürüyor. Buranın reisi benim diyor resmen.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Kral belhanda farklı renkle antrenmanda aslana guven tam

konusan gazeteci cok sacmaliyor

ayhan neden orada anlamiyorum?

nevzat: clichy 2.5m garanti para + 3 sene kontrat + 1.5 imza parasi istedi dedi. baya ucuz aslinda. 2+1 yapip imza ücretini de 750 bine cekseydik yeterliydi

+1'i son senesinde en az 30 resmi maçta oynamaya ve sakatlıktan dolayı 3 ay yatmamaya bağlanırsa iyi iş olurdu.

terimcilerin Sneijder öfkesi 5 senedir dinmiyor. Ne koymus zamaninda kral

Bu rıza durmisi işi olur. çünkü fener 2014 de ilgilenmiş fakat transfer edememiş. bu yılki transfer politikamız bu zaten; maıcon, belhanda, feguli........

baffe diyince gomis dönüp bakıyormuş lan :s

Sneijder videosu koyup mutsuz olmak saçma.

Dedem de gençken hızlıydı ama artık yürürken zorlanıyor.

Emeklerine saygısızlık etmiyorum. Vaktinde ayrılmak Hem Galatasaray için hemde sneijder gibi bir efsanenin iyi anılması için daha güzel olacaktir.
Yoksa seneye teneke bağlayıp gönderilir.

Ona teneke baglayacak adamin alnini karislarim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt