Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun müdavimlerindensin, sen bile net cevap veremiyorsunuz.

Aynı soru Kibirbahçe ve yaptıkları şikeyle ilgili yazdıkları için geçerli!?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Yine anlatım bozukluğu şov. :asd: Troll olanı da vardı olmayanı da,her mesajı trolldü veya tamamen troll değildi diye bir şey yok.

0Bl3LB.jpg
Likeleri bu mesaja alalım, 5 olunca anında atacam

bugün cok cokolat yedim simdi de midem bulaniyor :/

siz gerçekleri görmek yerine fan boysluk yaparsanız alın bende en nefret ettiğiniz adamın fan boysluğunu yaparım mantığıyla selçukcu takılıyordu. hem sneijderin hem selçukun bu takımın en büyük sıkıntısı olduğunu belirten mesajları vardı sert tartışmalar sırasında herkes hatırlamayabilir.

Yine anlatım bozukluğu şov. :asd: Troll olanı da vardı olmayanı da,her mesajı trolldü veya tamamen troll değildi diye bir şey yok.
Evet malesef öyle kusura bakma, gerçekten telefonun yaptığı bir durum,hızlı yazıp göndere basıyorum okumadan.

Anladım, başka sorum yok, teşekkür ederim renktaş.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Aydının isminin geçmesi bile İbizalıları titretiyor

siz gerçekleri görmek yerine fan boysluk yaparsanız alın bende en nefret ettiğiniz adamın fan boysluğunu yaparım mantığıyla selçukcu takılıyordu. hem sneijderin hem selçukun bu takımın en büyük sıkıntısı olduğunu belirten mesajları vardı sert tartışmalar sırasında herkes hatırlamayabilir.
Tamamda Ozan, mesajlarını az çok hatırlıyorum, sadece siz o tarafta iseniz o zaman ben bu taraftayım değildi, biraz bilinçli provoke ediyordu karşısındakileri. Hele Kibirbahçe ve yaptıkları şike ile ilgili yazdıkları, trollüğü bayağa bayağa aşmıştı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt