Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ŞL'de gruptan çıkacaklarını düşünüyor bu kodumun tinercileri. Her sene geçen seneki gibi ballı kura gelecek sanıyorlar :asd:

haftalardır gs nin yaptığı transferlerin maliyetleri konuşuluyor ama daha 2 sene evvelinde feda feda diye ağlayan kulübün 4-5 mio yıllık verib oyuncu almasına bakalım o muhasebeciler laf edeceklermi?

yaşın bayağı var benim gibi başka hatırladığın var mı peki? son 30 yılda?
Hemde çok 1997 yılındaki rosenborg deplasmanı. 10 dk da üçlemişlerdi bizi. O yüzden temkinli davran. Büyük düşünürken rakibini küçük görmeyi bırak

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder nöbetindeyiz.

Sabri hakan de Jong Podolski Sneijder...bir tek Selçuk kaldı,o nu da seneye gönderir muhtemelen.aldiklari ve baktıkları isimler gomis haricinde hep 30 yaş altı.gomis te Fransa Ligi'nde 20 gol atmış, güçlü kuvvetli bir forvet...iki yıldır veteran takıma kanip,Hamza Hamzaoğlu gibi çapsız teknik adamların aldıkları çöp oyuncular la uğraşmaktan iki yıldır doğru dürüst bir maç izleyemeyenler,ligde büyük maç kazanamadık...ama o sene bu sene, basgan felan hikaye,ben tudor a güveniyorum...

Baya iyi transfer Pepe bok atılacak bi tarafı yok ama bence beklenillen etkiyi yapmayacak Van Persie'deki gibi.

Muslera
Vidal
Serdar
Maicon
Linnes
İmbula
Belhanda
Sneijder
Garry
Feghouli
Gomis

İyi bir sol bek ile silkeleriz.

gomis
kono-belhanda-feghouli

sallayın pepe'yi. bu ileri hattı kurarsak nasıl olur sizce? tabi kaliteli bir dos aldığımızı varsayarsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt