Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.441
- 3.560
- 1.983
100 milyon tldemirörene nekadar borcu vardi bunlarin ?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 milyon tldemirörene nekadar borcu vardi bunlarin ?
salliyolar sinan işi bugün çıktıhürriyette brumanın yerine denmiş.bu biribirine baglama olayları anlamsız.
Cuma istanbula gelecek detaylar icin gibi bir yazi okudum twitterda.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Havalimanında Sneijder'i karşılamaya giden taraftarlar;
"Ya Allah Bismillah, Wesley Sneijder" tezahuratı yaptı.
nasıl yapmaz tonla para döktüler kaç yıldır stoper için elde bir marcelo var. Seneye atiba adriano bittiğinde ne yapacaklar?Ahmet Çalık, Serdar, donk, de Jong... Bjk bu mallığı yapmaz. Transferde nokta atış yapıyorlar genelde.
Demirörenin hibe ediyorum diyip sonra istediği parayı soruyorsun. Tam net hatırlamıyorum yanlış bilgi vermiyim. 100 milyon diye aklımda kalmışdemirörene nekadar borcu vardi bunlarin ?
yani beinsports ve bipspor kulübü ile anlaşıldı,oyuncu ikna edildi dedi.hürriyette yine öyle.ali naci krakerboy gibi saçmalıyo.salliyolar sinan işi bugün çıktı
O zaman kono ya niye teklif yapıldı :d
Bu kadar uzun bir mesaj yazıp hiçbirşey anlatamak. Profil fotona bakılırsa yerli seviciliği ve reisçiliği iyi biliyorsun. Sen kimsin ki benim hakkımda yorum yapabiliyorsun da ben senin adamlığına dokundurduğumda geriliyorsun. Ülkemiz ve türk sporu sizin gibi ayrımcı kesim oldukça bizden bir bok olmaz. Çok istiyorsan engeli basarsın yazdıklarımı görmezsin.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
A.N.Küçük asılsız duyum yapınca birşey yok;ali naci küçük @nkucukk
Feghouli için teyit edilen bilgi kulübü West Ham United'e 4.5 milyon euro teklif edildiği Bu hafta oyuncu ve menajeriyle masaya oturulacak
A.N.Küçük asılsız duyum yapınca birşey yok;
Arif yapınca oouuuvvvvvvvvvv
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Bence oyalamak için ortaya atıldı bir iş cikmaz gibi
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence su durumdada almamiz lazim.Sneijder giderse hem Feghouli hem Kono'yu alma ihtimalimiz var mı?
Loading..A.N.Küçük asılsız duyum yapınca birşey yok;
Arif yapınca oouuuvvvvvvvvvv
GSC App VIP Edition 1.0 ™