Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli-Belhanda-Durmusi-Corchia gibi adamlar ile hücuma geçiş konusunda çağ atlarız geçen sene Bruma yapmasa bunu kimse yapamıyordu o yüzden tüm takım Bruma'nın ayağına bakıyordu

Feghouli'den sonra 1 orta saha alır transferi kaparız herhalde.Bu kadar transfer yapılacağına inanasım gelmiyor halen.

Çağlar Reys kono bi daha farklı sanki ya hem solak hücumcumuz yok hiç duran top atar herşeyi yapar kon10

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ciddi ciddi Konoplyanka' nın solak olduğunu mu zannediyorsun, yoksa yine trollük peşinde misin Hacı Puki?!:confused::)...

ben az dinlenecem,iyi akşamlar

Soyle tweetleri paylasmayin forumda.

Eskiden ironi yapıyordun Dursun konusunda şimdi düşüncen değişti mi peki?
Çürük portakalı postalayip, Feghouli-konop ikilisinden birini ve leminayı alırsa Ünal Baskanimdan sonra ikinci en büyük başkan olacak. Bunu daha önce de belirtmiştim. Su an beklemedeyim.

Ciddi ciddi Konoplyanka' nın solak olduğunu mu zannediyorsun, yoksa yine trollük peşinde misin Hacı Puki?!:confused::)...
Yok solak sanıyordum ya gayed saf duygularla yaşlandık artık eskisi gibi takip edemiyorum sporcuları

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray, 4.5 milyon Euro karşılığında Feghouli'yi transfer etti. (Hürriyet)

Çare

cropped_content_galatasaray-juventusun-yildizlarina-goz-dikti_4hE2cy7cY9w66c4.jpg

valla en azından Selçuk yerine bir adam ve 2 bek alsınlar Feghouli'ye ek olarak

Madem bu kadar fazla para harcadık bir işe yarasın tam yapalım

Her mevkiye tek tek adam alacak imkanımız yok.Feghouli'den sonra en elzem bölgemiz orta saha.Aslında 1 değil 2 adam lazım da,1 tane alır kaparız gibi.Selçuk'tan bu sene de kurtuluş yok.

Ali Nacik kesin bişeyler duymasa haber yazmazdı bunla ilgili herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt