Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a spor birazdan antrenmandaki çift kaleyi yayınlayacakmış

ulan GS TV bile vermiyor

S10 çok severim büyük futbolcu ama kalacak tudordan intikam almaya çalışacak yedek kalsa sorun maçtan alsa ayrı bir sorun sürekli fener gazeteleri gs de büyük sorun başlıkları takım kötü etkilenecek bunu göze akabilecekmisiniz?

Eger Sneijder kalirsa, tudor ile beraber basin konusmasi yapmalari gerek. Herseyi ortaya döküp BERABER anlatip, tokalassinlar

Yakin zamanda yeni bir sozlesme yaparlar, suan tepki almamak icin ic transferleri sona biraktilar.

bence semih ve yasine yeni sozlesme teklifi yapilacak

yasini bir nebze anlayabiliyorum ama semihle sözleşme uzatmak neyin kafası . uzak ara en nefret ettiğim adam. bırak süper ligi ptt dahil türkiye liglerindeki en kötü futbolcu. pardon futbolcu dedim özür dilerim.

6386e95dae3070ce16b0c4750509017f.jpg

bu sneijder'in iki golünden sonraki poz mu????

Sneijder'in kalması Tudor'un kariyerini bile bir üst seviyeye taşıyabilir.

Bence tudor değil yönetim göndermek istiyor yoksa hangi hoca ister böyle bi adamın gitmesini tudor büyük ihtimal ses çıkaramıyor yönetime karşı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selman Öztürk‏ @SelmanOztrk

SICAK BİLGİ: Sneijder-GS görüşmesi yarın olumsuz sonuçlanırsa, Sneijder da kabul ederse Feghouli için takasta West Ham'a önerilecek.

puhahah

yetmez, en az bir defans ve bir orta saha lazım aynı kalibrede ama wenger öyle üç tane oyuncu hayatta almaz.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Mbappe için 100 milyon euro teklif etti haberleri vardı bu yaz paraya kıyacak belli ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt