Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
images

adam beeeeee ADAAMMMMMMM

Tudorun ne başarısı varda güvenip ilk senesinde en önemli oyuncumuzu gönderiyoruz? Hadi 1 sene oldu, bizde başarılar elde etti ve kendi planlamasını yapmak istiyor deseler eyvallah derim.

Daha dur arkadaş sen kimsin? Öyle kolaymı bu işler gelip takımın en önemli parçasından ediyorsun bizi. Sonra Sneijder gidip takım başarısız olunca çekip gideceksin. Olan kulübe olacak.
Zaten bütün hocalar basarili olarak doğuyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

karismiyim diyorum ama biraz saygi kötü olmaz arkadasin yasina bak bikere.

Bu forumda moderatorların, adminlerin bile üyelere 2 gram saygısı yok. Ben o saygı olayını hata olarak yaptım bu forumda bi süre maalesef. Ancak saygı ve özür dilemeyi güçsüzlük olarak algılayan insanların dolu olduğu bi ortamda maalesef o dediğin mümkün olmuyor.

Bu forumda moderatorların, adminlerin bile üyelere 2 gram saygısı yok. Ben o saygı olayını hata olarak yaptım bu forumda bi süre maalesef. Ancak saygı ve özür dilemeyi güçsüzlük olarak algılayan insanların dolu olduğu bi ortamda maalesef o dediğin mümkün olmuyor.
Bu bir veda konuşması mi , hemen işlemlere başlayalım.

arkadas demis zaten, yanlis anlasma var.
o yüzden benim yazdigimi unut burda.

Turgay Demir: Talisca ile 2.5 milyona anlaşılmıştı. Ama bugün kulübü arayarak 3 milyon yapmazsanız gelmiyorum demiş

Talisca fanları üzgün. Talisca fanları gergin.
aaaaaaaaaa yalandır, bu Turgay daha dün beşiktaş istediği oyuncuyu alır, istediği oyuncuyu tutar diyordu ne oldu şimdi?

Nasıl oluyormuş, adı sanı duyulmamış Taliscayı bir buçuğa oynatırsın ama işte böyle biraz isim yaptı mı o paraya nah oynatırsın. Üstelik altı üstü takımına bir süper lig şampiyonluğu kazandırdı, Lyon'a karşı ezildiler oyun olarak, beşlik olacak maçlar penaltılara gitti. Ne Fikoymuş be gerçekten yalanmayı hak ediyormuş, adı sanı duyulmamış adamı bir buçuğa oynatmak cidden büyük başarı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Basaksehir Sneijder e talib olmus?

Bu arada Zenith maci iptalmiymis?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt