Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Sevilla'nın Portekiz'li stoperi Carriço ile ilgileniyor. Kulübü fikir değiştirdi, kadroda tutmak niyetinde. [Estadio Deportivo]

Pepe için imza töreni diyorlar yarın ulan ne sallıyorsunuz bea

Stoper transferi olmaz daha abi :d bos haberler eskiden teklif yapılmıştir

Demin bugunku antremanin tekrarini izledimde, iyi calistiriyor Tudor bunlari... Bunlarda iyi ve ozverili calisiyor... Bi kac gun once transfer sezonu ilerledikce umudumu yitiriyorum demistim ama antremani gordukten sonra, umutlandim tekrar... Ya calisacaksin ya dittir olup gideceksin, hepside bunu biliyor... Ciddiyet ve disiplin hat safhada (nasil yaziliyorsa artik :) )

Başakşehir olmayan ürün satışı, kombine satışı vs öz geliriyle her önüne gelene atlıyo, bazı destekler önemli tabi

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yayın gelirinin 2 kat arttığından ve senin gibi 60 milyon maaş odemediklerinden haberin var değil mi kardeş?

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

yanliz pepe pepe diyorlar kac maca cikti bu herif gecen sezon ?

yılda 5 milyon euro alan sneijder gideceğine yılda toplam 5 milyon euro alan cavanda-semih-tarık-donk vs.. gibi çöpler gitsin ilk önce.kalırsa 2018 dünya kupası etkisiyle sneijder'ın bu sene daha farklı oynayacağını tahmin ediyorum.

____________Muslera____________
Corchia___Maicon__Serdar___Clichy
_________Selçuk___İmbula_______
___Feghouli__Sneijder__Belhanda__
_____________Gomis____________
Kuralım şu kadroyu kuşlarda çıldırır Belediye ekibide

Başakşehir gibi direkt devlet destekli takım Clichy'yi istanbul a getirmişken bizde ona teklif yapıp aklını çelecek yürekte yönetici yok

GSC

Beşiktaş, Pepe'ye 4M
1f4b6.png
imza parası ve yıllık 4M
1f4b6.png
garanti ücret ödeyecek. Pepe için yarın imza töreni yapılması planlanıyor. (beIN SPORTS)

Dedem geldi pepe gelmedi
Sabah pepe akşam pepe

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde sürdürüyor. Siyah beyazlılarda transferin gözde ismi Pepe ile görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor. İki tarafında avukatları şu an anlaşmaya son şeklinin verilmesi bekleniyor. Siyah beyazlılar, Pepe ile prensip anlaşmasına vardı. Portekizli defans oyuncu ile anlaşmanın tamamlanması durumunda Pepe'nin bu gece İstanbul'a gelecek ve yarın siyah beyazlı kulüp Pepe'ye imza töreni düzenleyecek.

Geçen sene ligde 17 maç sakatlıktan kaçırmış 34 lük Pepeye yıllık 6 Milyon gömüyorlar ama bizim transferlere laf atmayı bilir tinerciler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt