- 2 Temmuz 2011
- 138.067
- 58.907
- 5.488
jermeie bogaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş, Pepe'ye 4Mimza parası ve yıllık 4M
garanti ücret ödeyecek. Pepe için yarın imza töreni yapılması planlanıyor. (beIN SPORTS)![]()
Sneijderperestler yok. Galatasaray kaliteli oyuncularını tutsun diyenler v. Kaliteli futbolcu yerine vasat severler ile Galatasaray güç kaybetsin diye elini ovuşturanlar var.
yılda 5 milyon euro alan sneijder gideceğine yılda toplam 5 milyon euro alan cavanda-semih-tarık-donk vs.. gibi çöpler gitsin ilk önce.kalırsa 2018 dünya kupası etkisiyle sneijder'ın bu sene daha farklı oynayacağını tahmin ediyorum.
Mac baslari neymis?2 sezon icin mac baslari haric € 12,000,000,-- vay anasini ne para bee... Bide Turkiyede 4 e carp ettimi sana 48 milyon TL.. Olene kadar bidaha calisma bardagi masaya koyayim![]()
pepe daha kesin de değil.akşam gelecek dendi.akşama kadar görüşme var dendi.1 transfer bu kadar uzuyosa pokluk var demektir.
evet çünkü tinercilerle dalga gecmek istiyorum,gelirse de sorun degil.Sergen sen Pepe'nin gelmesini istemiyorsun herhalde![]()
Bu lige Rvp geldi yav Pepe kim?
Çamaşır makinesi çıktı o ayrı.
evet çünkü tinercilerle dalga gecmek istiyorum,gelirse de sorun degil.
taşiba yi alıp portakala tekmugu vuralim
o iş de boga sarmasa bariJeremie Boga - Oyuncu profili | Transfermarkt bu arkadaşı alabilirmişiz
Sosa 32 33 oldu mu?Jose Sosa, geri dönmek istediğini Beşiktaş'a iletti. Beşiktaş yönetimi, transferle ilgili son kararı Şenol Güneş'e bırakacak. (beIN SPORTS)
Sneijderle ilgili eleştirileri kabul edemeyen yıldız/yabancı fetişçiler var, son 2 sezon mağarada yaşamış zatlar var.
Bıatçılık ruh hastalığıdır
------------------Tolga
Talisca
Feghouli Sneijder Belhanda
Su belhandaya o fiyatlari verenin ...